Majda, eliminată de la Survivor România. Mesajul puternic pe care l-a transmis foştilor coechipieri: „Să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace cu ei”

Majda a fost eliminată de la Survivor România, obţinând cele mai puţin voturi din partea publicului. Deşi era iubită de Faimoşi, ea a trebuit să părăsească competiţia după ce a fost nominalizată de Jador pe criterii sportive. La plecare, le-a transmis colegilor din echipă un mesaj în lacrimi.

01 mart. 2021, 13:56
Majda, eliminată de la Survivor România. Mesajul puternic pe care l-a transmis foştilor coechipieri: „Să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace cu ei”
Majda, eliminată de la Survivor România

Majda, eliminată de la Survivor România. Cu două seri înaintea eliminării, Roxana nemeş fusese cea nominalizată, iar cu o seară înaintea ei, Elena Marin. După ce Jador a ieșit favoritul publicului, a nominalizat-o pe Majda pe criterii sportive. În pofida faptului că a trebut să facă această alegere, cântăreţul a ţinut să precizeze că ține enorm la Majda, mai cu seamă că aceasta a fost tot timpul foarte grijulie cu el. Cu toate acestea. Jador a considerat că plecarea Majdei este cel mai bun lucru pentru echipă. În aceeaşi linie, cântăreţul s-a arătata revoltat de decizia colegilor săi de a o elimina pe Elena, care, din punctul lui de vedere, este cea mai bună dintre fete.

Majda, eliminată de la Survivor România din cauza rezultatelor sportive slabe

O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii‘, spune Jador.

Citeste si Survivor România 2021: „Colegii spun că Andreea Antonescu e Alexandra Stan doi”

Decizia nu a venit chiar ca un trăsnet asupra Majdei. Aceasta se aştepta să fie nominalizată. De alftel, ea a şi venit la Consiliu cu bagajul pregătit de plecare.

Mă așteptam și de data asta, nu mai e un șoc cum a fost prima dată. Am luat ghiozdanul cu mine, alături de colegele mele nominalizate. Aș vrea să-i spun lui Jador că și eu am dat totul până la capăt pentru echipa asta. Eu am fost aici o luptătoare, nu o floricică. Eu dau oamenilor din jurul meu și am dat și pe teren. Nu m-a deranjat nicodată clasamentul facut că sunt veriga slabă. Nu sunt sportivă dar am venit aici să dau tot ce am mai bun. Nu aș fi vrut să-mi vadă slăbiciunile colegii mei sau să-i trag în jos prin energia mea. Am încercat să le transmit energie bună‘, a spunea Faimoasa.

Mesajul puternic pe care Majda l-a transmis foştilor coechipieri

Printre lacrimi, actriţa le-a mulţumit foştilor săi colegi de echipă. Totodată, le-a şi atras atenția să joace acest joc, însă să nu permită jocului să se joace cu ei.

Recunosc că știu să încasez înfrângerea și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei,  să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați. Dacă energia nu bună ajunge altfel mâncarea în stomac. Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare lecție învățată. Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot. Și eu chiar pot„, a transmis Majda.

Citeste si Cine va câştiga Survivor România. Georgiana Lupu a făcut dezvăluiri