Cine va prezenta Chefi la cuțite, sezonul 12. Ea este cea care îi va lua locul Ginei Pistol

Cine va prezenta Chefi la cuțite, sezonul 12. Chiar dacă Gina Pistol a demisionat de la Antena 1, dorind să ia o pauză de la televiziune, pentru a se axa pe creșterea fiicei sale, Josephine, emisiunea culinară continuă cu un nou sezon. Data de lansare nu s-a anunțat încă, dar s-a aflat cine i-a luat locul blondinei.

10 aug. 2023, 17:12
Cine va prezenta Chefi la cuțite, sezonul 12. Ea este cea care îi va lua locul Ginei Pistol
Cine va prezenta Chefi la cuțite, sezonul 12

Cine va prezenta Chefi la cuțite, sezonul 12. Gina Pistol nu va mai fi la cârma emisiunii, cel puțin nu în sezonul ce urmează a fi difuzat. Filmările au avut loc undeva la începutul anului și va fi unul plin de surprize, đe apariții ale concurenților care mai de care mai spectaculoase.

Cine va prezenta Chefi la cuțite, sezonul 12

Se pare că Gina Pistol a plecat prin demisie de la Antena 1 și nu ar avea intenția să se mai întoarcă la postul respectiv de televiziune nici după pauza dedicată fetei sale, Josephine. Deci, cea care a primit postul permanent, în locul blondinei, este chiar Irina Fodor, potrivit Fanatik.ro.

Acest nume nu este chiar o surpriză așa mare, pentru că tot ea a fost cea care i-a ținut locul Ginei Pistol, atât la Chefi la cuțite, cât și la America Express.

Citește și: Florin Dumitrescu a negociat „la sânge” cu pieţarii. Juratul de la „Chefi la cuţite”, surprins la cumpărături FOTO

Câți bani fac pe lună jurații de la „Chefi la Cuțite”

Cu o experiență de ani de zile în gătit, dar și în televiziune, cunoscuții bucătari români încasează sume uriașe de bani. Fiind și jurații unei emisiuni care reușește să fie lider de audiență de fiecare dată, bucătarii sunt răsplătiți pe măsură.

Cătălin Scărlătescu primea de la Antena 1, în 2020, 1.600 de euro pe lună, iar în 2021 salariul a ajuns la 2.500 de euro.

Conform Cancan, Sorin Bontea primește în prezent, pe lună, la „Chefi la Cuțite”, nu mai puțin de 3.000 de euro.

Nu se știu prea multe despre cât câștigă Florin Dumitrescu la Antena 1, însă se cunoaște faptul că are un contract de imagine cu un cunoscut retailer de pe piața din România care îi asigură venituri lunare de 10.000 de euro.

Pe lângă sumele precizate mai sus, la fiecare dintre cei trei chefi se adaugă veniturile obținute din diverse afaceri, evenimente sau contracte de imagine.