Cheloo a aflat verdictul FINAL al judecătorilor. Decizia îl va face să sară în sus

Cheloo a scăpat ca prin urechile acului de o pedeapsă grea. În dosarul în care a fost judecat pentru lovirea unui DJ, o instanţă a Tribunalului Bucureşti l-a achitat pe rapper-ul de la Paraziţii.

RomaniaTV.net
04 nov. 2014, 15:59
Cheloo a aflat verdictul FINAL al judecătorilor. Decizia îl va face să sară în sus

Judecătorii au decis să oprească procesul penal „pornit împotriva inculpatului Ion Ştefan Cătălin (alias Cheloo, n.r.) pentru infracţiunea (…) de lovire sau alte violenţe”, ca urmare a împăcării părţilor.

În plus, Mincă Marian, alias MarkOne – prietenul lui Cheloo – a fost condamnat la pedeapsa cu amenda penală în sumă de 2.000 de lei, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Mai mult, Mincă trebuie să plătească suma de 3099,28 lei, reprezentând despăgubiri civile pentru prejudicii materiale, şi 1500 de euro, în echivalentul în lei, potrivit cursului BNR din ziua plăţii, reprezentând despăgubiri civile pentru daune morale. Decizia nu este definitiva, potrivit spynews.ro.

Cheloo de la Paraziţii A PIERDUT PROCESUL. Insulta adusă homosexualului de la X-Factor îl costă scump acum

Cheloo si MarkOne au fost acuzaţi că, în 2010, l-ar fi bătut pe DJ-ul Daniel Apetriei, într-un club, la o petrecere organizată în seara de Crăciun. Totul a plecat de la o dispută între MarkOne şi DJ. Se pare că cel din urmă a fost numit homosexual şi i-a răspuns lui Mark invitându-l o partidă de sex, în care să aibă un rol pasiv.