Cheloo, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul de trafic de droguri

Tribunalul Prahova a decis ca artistul Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo, să fie condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare şi la o perioadă de supraveghere de patru ani, precum şi la o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce a semnat un acord de recunoaştere a faptelor în dosarul în care era anchetat de procurorii DIICOT pentru deţinere şi trafic de droguri.

RomaniaTV.net
17 mai 2017, 15:22
Cheloo, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul de trafic de droguri

Tribunalul Prahova s-a pronunţat în dosarul de trafic de droguri în care Ştefan Cătălin Ion a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei, magistraţii dispunând în cazul acestuia o pedeapsă de doi de închisoare cu suspendare, o perioadă de supraveghere de patru ani şi o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii sau plata unei sume în bani.

Artistul s-a prezentat, miercuri, la ultimul termen al procesului la Tribunalul Prahova şi a recunoscut că a deţinut droguri, dar doar pentru consum propriu.

La ieşirea din sediul Tribunalului Prahova, Cheloo a precizat că nu îşi face griji în legătură cu posibilitatea ca această condamnare să-i afecteze imaginea de artist.

“Imaginea mea este oricum de mult timp deteriorată şi groaznică, atât de deteriorată încât nu mai poate fi schimbată. Rămâne să vedem decizia judecătorilor. Aceea este decizia care trebuie acceptată”, a fost mesajul transmis de Cheloo.

n faţa instanţei, Ştefran Cătălin Ion a recunoscut faptele şi a spus că este de acord cu pedeapsa de doi ani cu suspendare şi patru ani supraveghere, iar la ieşirea din sala de judecată a afirmat că imaginea sa este atât de deteriorată încât procesul de trafic de droguri nu o poate agrava.

”Mi-am recunoscut greşelile. Nu vreţi să citiţi dosarul şi să vă informaţi? De ce vreţi să auziţi de la mine? (…) imaginea mea este atât de deteriorată sau atât de groaznică de o viaţă încât nu cred că poate să schimbe în rău imaginea mea de artist sau ca ce vreţi voi”, a spus Cheloo răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.

Totodată, întrebat dacă are ceva să-şi reproşeze a răspuns că nu îşi face foarte des autocritica.

”Decizia judecătorilor este decizia care trebuie acceptată. Nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte întotdeauna”, a adăugat el.

Artistul a fost prins anul trecut de procurorii DIICOT Ploieşti într-o razie efectuată în martie şi care a vizat 10 percheziţii domiciliare, una dintre acestea fiind efectuată la domiciliul lui Cheloo.