CHELSEA STEAUA LIVE 1-0. Departe de Europa

CHELSEA STEAUA LIVE: Steaua se află în fața ultimului meci european al sezonului, în deplasare cu Chelsea, de la ora 21:45. Reghecampf are mari probleme în Liga 1, dar speră să lase o impresie bună şi în Europa. 

11 dec. 2013, 15:41
CHELSEA STEAUA LIVE 1-0. Departe de Europa

CHELSEA STEAUA LIVE: Cu numai trei puncte adunate în grupa D a Ligii Campionilor, Steaua caută prima victorie după o pauză de mai bine de 7 ani.

Min. 90: Chelsea -Steaua 1-0.

min. 74: Ramires a intrat în locul lui Mikel

min. 73: Piovaccari a tras la poartă, însă șutul său a fost reținut de Schwarzer CLICK AICI PENTRU VIDEO

min. 69: A intrat Piovaccari, a ieșit Kapetanos

min. 66: Schurrle a intrat în locul lui Oscar

min. 64: A ieșit Pintilii, a intrat Tatu

min. 53: Demba Ba a trimis peste poartă cu latul din 5 metri, după o pasă a lui Willian 

Min. 45: CHELSEA – STEAUA 1-0 la pauză

min. 40: Tătărușanu a fost din nou la post la șutul lui Cole

min. 37: Lampard a șutat puternic de la 25 de metri, dar mingea a trecut puțin peste poartă

min. 36: Kapetanos a tras de la distanță, dar șutul său s-a dus pe lângă poartă

min. 27: Ivanovici a reluat cu capul din faţa porţii, Tătăruaşnu a avut un reflex uluitor

min. 27: Ivanovici a reluat cu capul din faţa porţii, Tătăruaşnu a avut un reflex uluitor

min. 20: Cartonaș galben pentru Mikel după un fault la Iancu

Min. 13: Ocazie uriaşă Gabi Iancu

Min10. Autogol Georgievski

min. 6: Szukala și Tătărușanu s-au încurcat unul pe celălalt, iar Steaua a scăpat cu noroc fără gol

min. 4: Șutul lui Oscar a trecut puțin pe lângă poarta lui Tătărușanu

min. 3: David Luiz a dat pe lângă poartă din interiorul careului

CHELSEA STEAUA LIVE: Componenţa formaţiilor:

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii – Chipciu, Iancu, Stanciu, Pîrvulescu – Kapetanos.

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Chelsea: Schwarzer – Ivanovici, David Luiz, Terry, A. Cole – Obi Mikel, Lampard – Hazard, Oscar, Willian – Demba Ba.

Antrenor: Jose Mourinho.

CHELSEA STEAUA LIVE:  Ultima victorie a Stelei în grupele UCL a fost pe 13 septembrie 2006, când a învins în deplasare pe Dinamo Kiev, scor 4-1. De atunci, steliștii au înregistrat 15 înfrângeri și 6 rezultate de egalitate, ceea ce înseamnă că un eventual parcurs fără victorie în ultimele două meciuri din grupă, cu Schalke și Chelsea, i-ar transforma în cei mai slabi performeri din Liga Campionilor.

Învinsă la Bucureşti cu un categoric 4-0 de londonezi şi fiind „sigură” de locul 4 la final, Steaua e văzută ca victimă sigură de către bookmakeri. Dacă Steaua ar scoate un rezultat bun pe Stamford Bridge, atunci i-ar bucura nu doar pe fanii săi, ci şi pe pariorii care mizează pe ea. Cota la victorie e 17.00, în vreme ce un gol marcat are cota 2.15! 

CHELSEA STEAUA LIVE: Cred că şansele noastre în acest sezon, care este primul pentru mine (n.r. – de la revenirea la Chelsea), nu sunt comparabile cu cele ale altor cluburi. Cred că sunt cluburi care au altă stabilitate, loturi şi nivel de pregătire ca să fie favorite la câştigarea competiţiei. În analiza mea, cred că nu putem fi consideraţi favoriţi. Favoriţii mei sunt Bayern, campioana Europei şi un club de top, cu acelaşi lot, dar cu un nou antrenor, însă cu o stabilitate incredibilă. Apoi Barcelona şi Real Madrid. Aceste trei echipe sunt, din puncte de vedere al potenţialului, în frunte”, a spus Mourinho.

Tehnicinul portughez situează echipa sa într-un al doilea eşalon, alături de Manchester United, Manchester City şi Atletico Madrid, şi crede că orice formaţie calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor poate ajunge să câştige competiţia: „Alte formaţii sunt foarte puternice şi când acestea ajung în sfertuile de finală se poate întâmpla orice. Aceste echipe sunt City, United, Atletico Madrid, Chelsea…

Chelsea joacă, miercuri seară, pe teren propriu, cu Steaua, în ultimul meci din Grupa E a Ligii Campionilor. Formaţia lui Mourinho, calificată deja în optimile de finală, are nevoie de o victorie pentru a fi sigură că termină grupa pe primul loc.

CHELSEA-STEAUA LIVE: Steaua i-a fixat pretul lui Tatarusanu, portarul care refuza sa-si prelungeasca contractul scadent in vara. Agentul portarului spune ca Lazio s-a interesat de roman, dar si alte cluburi. Steaua face din nou o multime de bani daca il va vinde pe Tatarusanu in aceasta iarna. In septembrie, stelistii au stabilit un nou record prin vanzarea lui Chiriches la Tottenham: 9,5 milioane de euro!

„Orice echipa poate sa-l ia pe Tatarusanu in iarna pentru 5-6 milioane de euro! Sunt mai multe echipe interesate de el, nu doar Lazio”, a declarat Victor Becali pentru calciomercato.it. 

CHELSEA-STEAUA LIVE: oferte şi pentru juniori

Unul dintre cei mai promiţători puşti ai Stelei este aproape de transferul vieţii, urmînd a fi urmărit la Londra, la meciul cu Chelsea, de celebrul club britanic Liverpool, după ce a fost monitorizat întregul sezon 2013/2014!
Este vorba de portarul Valentin Cojocaru, 18 ani, anunţat titular în partida de marţi seară, cu începere de la ora 21:00, în echipa lui Ioan Toma cu Chelsea Londra, în Liga Campionilor, la tineret ar putea să dispute meciul vieţii sale. FANATIK a aflat că internaţionalul de juniori de la Steaua va fi urmărit la acest joc de doi trimişi ai clubului Liverpool. Prestaţiile bune avute de acesta în Liga Campionilor la tineret, în acest sezon, au atras atenţia oficialilor cormoranilor, care îl doresc pe goalkeeperul formaţiei lui Gigi Becali la echipa lor încă din această iarnă. „Cojocaru este urmărit din nou de cei de la Liverpool încă de la startul Ligii Campionilor la tineret. Doi emisari de ai lor vor fi prezenţi la Londra, la meciul Chelsea + Steaua. Cei din Anglia îl cunosc bine , deoarece la începutul anului 2011 l-au avut în probe la Academia lor, dar din diferite motive, la vremea respectivă, acest transfer nu s-a mai materializat” , ne-a dezvăluit o sursă din anturajul clubului din Ghencea.

În urmă cu doi ani de zile, pe vremea în care avea doar 16 ani, Valentin Cojocaru s-a aflat pentru mai bine de opt zile la probe la Academia lui Liverpool. Totodată, cu această ocazie, managerii centrului de copii şi juniori ai formaţiei din Albion l-au folosit pe portarul de la Steaua în meciurile cu Bolton, 2-0 şi cu Stoke City 0-0.
Profitînd de faptul că se află la celebra Academie a celor de la Liverpool, Valentin Cojocaru nu a pierdut prilejul să viziteze stadionul Anfield Road, acolo unde s-a fotografiat şi în vestiarul echipei mari chiar lîngă tricoul lui Pepe Reina.
Ulterior, la un an după ce a susţinut probe de joc la Liverpool, în vara anului 2012, Cojocaru a fost la un pas să se transfere în Anglia la Reading. Conducătorii acestei formaţii au făcut la vremea respectivă chiar o ofertă concretă de transfer, propunîndu-i lui Gigi Becali 550.000 de lire plus 20 la sută dintr-un eventual, însă patronulul clbului din Ghencea a refuzat tranzacţia. Informaţia a fost confirmată la vremea respectivă chiar de Laurenţiu Reghecampf, potrivifanatik.ro.

CHELSEA-STEAUA LIVE. Steliştii nu îşi fac mari speranţe pentru meciul cu Chelsea de marţi din UEFA Champions League. Oamenii lui Laurenţiu Reghecampf sunt conştienţi că au şanse mici să reuşească surpriza pe Stamford Bridge. „Mergem relaxaţi la Londra, vrem să facem spectacol”, a anunţat Alex Chipciu înaintea meciului transmis în direct la Digisport 1, marţi, de la ora 21:45.

Steliştii revin pe Stamford Bridge după o pauză de nouă luni. Dacă în primăvară luptau pentru calificarea în sferturile de finală din Europa League, acum oamenii lui Laurenţiu Reghecampf nu mai au nici o emoţie. Steaua nu mai are şanse de calificare în optimile UEFA Champions League, aşa că jucătorii se gândesc la spectacol.

„Noi mergem la Chelsea fără nici o miză, un meci de palmares… Sper să fie un meci frumos. Mai mult ne concentrăm atenţia acum la meciul de la Piatra Neamţ”, a spus Alexandru Chipciu. „Dar nu mergem (la Chelsea) să luăm bătaie”, adaugă el.

Florin Gardoş întăreşte spusele colegului de echipă: „Nu există deloc presiune, va fi doar dorinţa fiecărui jucător de a arăta că merită să joace în această competiţie. Şi vom încerca să obţinem puncte (…) E clar că e foarte greu”, recunoaşte el.

În schimb, Chelsea are nevoie de victorie pentru a-şi păstra primul loc în grupă. La ultima confruntare de pe Stamford Bridge, Chelsea a învins-o cu 3-1 pe Steaua. Golul roş-albaştrilor a fost marcat de Vlad Chiricheş, care îi va urmări acum din tribune pe foştii săi colegi.

CHELSEA-STEAUA LIVE: Soţiile steliştilor, la shopping pe Oxford Street

Steaua a decolat spre Londra în această dimineaţă, la ora 10.30, unde va juca ultima partidă din grupele Ligii Campionilor 

Fără vreo şansă la primăvara europeană, campioana României disputăm mâine seară ultima partidă din acest sezon al grupelor Ligii Campionilor. Steliştii au plecat spre Anglia în această dimineaţă, iar membrii staff-ului au primit acceptul de a fi însoţiţi de soţii.

Din delegaţie a făcut parte şi Alex Bourceanu, deşi acesta este suspendat pentru această partidă, din cauza cumului de cartonaşe. Laurenţiu Reghecampf a considerat însă că liderul din vestiar poate motiva o echipă rămasă fără obiectiv în această competiţie.

CHELSEA-STEAUA. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Italia, avîndu-l la centru peGianluca Rocchi. Acesta va fi asistat de Elenito Di Liberatore şi Gianluca Cariolato, precum şi de către asistenţii adiţionali Luca Banti şi Antonio Damato. Rocchi a mai arbitrat 4 meciuri în care au fost implicate echipe româneşti.

CHELSEA – STEAUA LIVE: Sancţiuni pentru Nikolic

Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, a confirmat că Stefan Nikolici (23 de ani) va fi sancţionat pentru abateri disciplinare.

„Nikolici va fi sancţionat de club, lucrurile nu rămân aşa. Deocamdată nu ştim ce măsuri vom lua, le vom anunţa cât de curând. În termeni contractuali, această măsură a suspendării nu va fi luată. Ca o măsură disciplinară luată de antrenor, putem accepta această formulare”, a spus Argăseală, potrivit Mediafax. 

CHELSEA-STEAUA LIVE. Cornel Dinu lansează un atac dur la adresa marii rivale: „Este posibil ca elasticele pe post de branulă să nu-şi mai facă efectul la frig şi în acelaşi timp este posibil să aibă o reacţie de respingere din partea organismului. Capac peste toate este neconcordanţa între cerere şi realitate la Reghecampf, care este dată de faptul că de cîteva etape, Steaua este purtată spre victorii de sania blestemată a ultimelor arbitraje”.

Ioan Niculae, ironii înainte de Chelsea-Steaua: „Ce avans spuneau că vor avea?”

„Putea să fie o diferență mai mare față de Steaua dacă eram mai atenți. Ne-a fost teamă de acest meci, știam că va fi extrem de important. Nu m-am gândit că vom fi pe locul 1 la finalul turului, dar nici nu credeam că Steaua va avea diferența aceea pe care o anunțau, de 20 de puncte. A fost lipsă totală de modestie, de respect.

Eram unul dintre susținătorii, dar de la sfârșitul campionatului trecut mi-am dat seama că au avut dreptate cei care spun că sunt meciuri decise de arbitraj. Recunosc în continuare că mi-e teamă de arbitraj.

Din punct de vedere al jocului, mai teamă ne e de Petrolul decât de Steaua. Au un joc mai consistent, jucători mai valoroși în atac și la mijlocul terenului…”, a spus Ioan Niculae la Dolce Sport.

Patronul giurgiuvenilor a comentat și încercarea steliștilor de a amâna cele două meciuri directe de la finalul lunii.

„Cine e deșteptul ăla de la Steaua care îmi dă garanția că la începutul lui februarie se va putea juca?! Bineînțeles că e vorba de forma sportivă… Și nouă ne e frig. Dacă sunt mai buni, să ne bată acum!”, a mai spus Niculae.

CHELSEA-STEAUA LIVE: Chipciu cere întreruperea campionatului

Jucătorul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, a declarat că pe stelişti îi dezavantajează faptul că se joacă în continuare, deoarece condiţiile sunt foarte dificile şi „nu mai e fotbal sută la sută”, mai ales având în vedere că formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf este tehnică.

„Ne dezavantajează că se joacă în continuare. Se joacă foarte greu, nu mai e fotbal sută la sută şi e clar că ne dezavantajează, pentru că suntem o echipă tehnică, care nu refuză jocul. Pentru noi e greu pentru că echipa adversă se apără, joacă minge lungă şi e foarte greu dacă mai au şi puţin noroc.

Mi-aş dori să se întrerupă campionatul, dar nu va fi nicio problemă dacă vom juca celelalte meciuri. Asta e, toată lumea e împotriva noastră, Astra, Petrolul, s-au adunat toţi, acum şi Dinamo vrea să prindă pe Steaua. Nu ştiu în câţi se dă lupta, dar sperăm ca după o pregătire bună de iarnă să ieşim noi campioni”, a spus Chipciu.

CHELSEA-STEAUA LIVE va fi văzut de Gigi Becali la Jilava. Transferat de la Poarta Albă la Jilava pentru o perioadă determinată de timp care trebuia să expire aseară, George Becali a aflat că este nevoit să mai stea cel puțin două zile în penitenciarul pe care l-a denumit „lagăr de exterminare” din cauza unor proceduri care nu s-au pus în aplicare.

În ciuda faptului că întoarcerea lui Gigi Becali la Poarta Albă era anunțată, latifundiarul din Pipera nu se va întoarce în județul Constanța din cauza faptului că la Penitenciarul Jilava nu a ajuns foaia de transfer. Prin urmare, patronul Stelei va fi nevoit să-și amîne reîntoarcerea cel puțin pînă miercuri. „Trebuia să plece aseară de la Jilava, însă a aflat că mai stă cel puțin două zile. Nu i-a venit foaia de transfer, iar această situație mai poate dura! Depinde doar de momentul în care cele două închisori rezolvă această mică problemă”, au dezvăluit surse de la Jilava.

„Este bine din punct de vedere psihic!”

Surse din cadrul penitenciarului au dezvăluit că Gigi Becali nu dă semne că ar fi afectat de această decizie. „Este cu gândul la zilele în care va putea să se ducă să muncească în libertate! Câteva zile la Jilava nu l-au afectat, este la fel cum îl știe toată lumea! Am înțeles că și ieri în fața instanței a fost puțin sfidător. Asemenea atitudine o are cineva care e puternic din punct de vedere mental”, au încheiat angajații din cadrul penitenciarului de lângă Bucureşti, scrie fanatik.ro.

Marti seara se disputa primele meciuri ale ultimei etape din faza grupelor Ligii Campionilor. Daca situatia primelor locuri din grupele A-D este deja stabilita, ramane o lupta deschisa pentru ocuparea locului doi, care asigura prezenta in “optimi”.

In grupa A, Manchester United este sigura de locul 1, in timp ce Sahtior are poziti a doua amenintata de cei de la Leverkusen. Atat ucrainienii, antrenati de Mircea Lucescu, cat si nemtii joaca in aceasta seara in deplasare, minerii pe Old Trafford, iar Bayer pe teenul celor de la Sociedad.

In grupa B, meciul serii se joaca la Istanbul, unde Galatasaray trebuie sa invinga pe Juventus pentru a-i detrona pe italieni de pe locul secund. In grupa C, Benfica si Olympiacos lupta pentru locul doi, PSG fiind deja calificata. Grupa D este clara, Bayern si City fiinde deja in optimile de finala, in timp ce CSKA Moscova merge in Europa League.

Cred ca jucatorii au inteles ce le-am transmis, cunosc bine atat pe Chelsea cat si potentialul lor. Ne pare rau ca am ajuns in aceasta situatie, ne doream mult mai mult. Ne doream ca acest meci sa ne aduca poate o calificare in Europa League”, a declarat Reghe la conferinta oficiala dinaintea partidei, scrie Mondo News.
 
Pentru Steaua mai exista, totusi, o miza: daca nu castiga impotriva lui Chelsea, trupa din Ghencea stabileste un record nedorit de 23 de partide fara victorie in Liga Campionilor. Deocamdata, stelistii impart primul loc cu Spartak Moscova, fiecare dintre cele doua echipe inregistrand 22 de meciuri fara victorie in cea mai prestigioasa competitie inter-cluburi a Europei.
 
CHELSEA – STEAUA LIVE: Ultima victorie a Stelei in Liga dateaza din 13 septembrie 2006, 4-1 la Kiev cu Dinamo!
 
De partea cealalta, Mourinho este foarte atent sa evite surprizele neplacute din partea Stelei. Managerul lui Chelsea respecta Steaua, chiar daca are de gand sa alinieze un prim 11 fara cativa titulari obisnuiti:
 
“Vreau sa odihnesc cativa jucatori. Echipa noastra este puternica pe toate posturile si avem nevoie sa castigam. Au facut trei egaluri( n.r.- stelistii). Nu au pierdut un meci cu Schalke si ambele cu Basel, iar maine (n.r.- miercuri) au de gand sa faca acelasi lucru.
 
Trebuie sa ne impunem nu doar pentru a castiga grupa, ci pentru bucuria de a castiga acasa si pentru a face 12 puncte. Daca mi s-ar spune acum ca maine ne-ar ajunge un punct pentru a fi primii, datorita altor rezultate, as raspunde ca nu imi doresc asta” , a spus “The Special One” la conferinta de presa de dinaintea meciului.
 
CHELSEA – STEAUA, echipe probabile
 
Chelsea: Cech- Ivanovic, Luiz, Cahill, Cole – Ramires, Mikel – De Bruyne, Mata, Schurrle -Eto’o
Antrenor – Jose Mourinho
 
Steaua: Tatarusanu – Varela, Szukała, Gardos, Latovlevici – Prepelita, Pintilii –  Ad.Popa, Iancu (Stanciu), Cr.Tanase – Piovaccari
Antrenor – Laurentiu Reghecampf
 
Arbitru: Gianluca Rocchi (Italia)

Asistenti: E. Di Liberatore, G. Cariolato (Italia)

Suplimentari: Luca Banti, Antonio Damato (Italia)

Rezerva: Alessandro Giallatini (Italia)

Observator: Kaj Natri (Finlanda)

Delegat UEFA: José Luis López Serrano (Spania)

Stadion: Stamford Bridge

CHELSEA-STEAUA va fi live pe RomaniaTV.NET

CHELSEA-STEAUAMourinho îşi critică jucătorii: „Ar trebui să se preocupe mai puţin pentru o sterlină în plus sau în minus la contract”.Atmosfera s-a tensionat iarăşi la Chelsea după 2-3 cu Stoke. Adversarii Stelei de mîine au fost criticaţi de Mourinho. „Unii jucători nu mai sînt cei din sezonul trecut, nu mai văd aceeaşi ambiţie. Ar trebui să se preocupe mai puţin pentru o sterlină în plus sau în minus la contract”, a spus managerul portughez. Nemulţumit şi de atacanţi, ce au reuşit doar 7 dintre cele 30 de goluri în Premier: „Nu înscriu de ajuns. Mi-aş dori să am un Suarez, Aguero, Negredo, Sturridge ori Rooney, să-mi dea 8, 10 sau 12 goluri”. Mourinho ar putea menaja mai mulţi titulari, înlocuindu-i în poartă pe Cech cu Schwarzer, 41 de ani.

CHELSEA – STEAUA LIVE. Jose Mourinho va folosi rezervele împotriva Stelei

Pariorii nu dau nicio şansă campioanei României şi mai toate casele oferă 1,20 pentru victoria lui Chelsea, în timp ce cota la victorie a Stelei este una uriaşă, 13,29 la PublicBet, 14 la Stanleybet sau 15 la SuperBet. De altfel, între toate meciurile de fotbal aflate miercuri în oferta caselor de pariuri, Steaua are cele mai mici şanse la victorie.

CHELSEA-STEAUA LIVE: Totul despre meciul reabilitării roş-albaştrilor. LIVE, ORA 21.45 DIGI SPORT, DOLCE SPORT

CHELSEA – STEAUA: „Ne aşteaptă un meci dificil, ultimul din grupă. Pentru noi nu mai este niciun fel de presiune, jucătorii noştri vor fi mult mai detaşaţi, sper să o facă bine şi să reuşim un rezultat bun. Cred că jucătorii au înţeles ce le-am transmis, cunosc bine Chelsea, ştiu potenţialul lor. Noi ne-am dorit mult mai mult, ne doream ca acest meci să fie unul important, să ne califice măcar în primăvara Ligii Europa. Pentru noi prioritar este campionatul, dar ne dorim să ieşim din această competiţie cu fruntea sus. Vrem să facem un joc bun şi dacă se poate să obţinem şi un rezultat pozitiv. Cred că trebuie să învăţăm din aceste meciuri şi cred că a fost o şansă mare pentru tinerii din echipă să capete experienţă”, a declarat Reghecampf.

CHELSEA-STEAUA. Steliştii nu îşi fac mari speranţe pentru meciul cu Chelsea de marţi din UEFA Champions League. Oamenii lui Laurenţiu Reghecampf sunt conştienţi că au şanse mici să reuşească surpriza pe Stamford Bridge. „Mergem relaxaţi la Londra, vrem să facem spectacol”, a anunţat Alex Chipciu înaintea meciului transmis în direct la Digisport 1, marţi, de la ora 21:45.

Steliştii revin pe Stamford Bridge după o pauză de nouă luni. Dacă în primăvară luptau pentru calificarea în sferturile de finală din Europa League, acum oamenii lui Laurenţiu Reghecampf nu mai au nici o emoţie. Steaua nu mai are şanse de calificare în optimile UEFA Champions League, aşa că jucătorii se gândesc la spectacol.

„Noi mergem la Chelsea fără nici o miză, un meci de palmares… Sper să fie un meci frumos. Mai mult ne concentrăm atenţia acum la meciul de la Piatra Neamţ”, a spus Alexandru Chipciu. „Dar nu mergem (la Chelsea) să luăm bătaie”, adaugă el.

Florin Gardoş întăreşte spusele colegului de echipă: „Nu există deloc presiune, va fi doar dorinţa fiecărui jucător de a arăta că merită să joace în această competiţie. Şi vom încerca să obţinem puncte (…) E clar că e foarte greu”, recunoaşte el.

În schimb, Chelsea are nevoie de victorie pentru a-şi păstra primul loc în grupă. La ultima confruntare de pe Stamford Bridge, Chelsea a învins-o cu 3-1 pe Steaua. Golul roş-albaştrilor a fost marcat de Vlad Chiricheş, care îi va urmări acum din tribune pe foştii săi colegi.

CHELSEA – STEAUA. Conferinţa de presă a lui Jose Mourinho a fost marcată de un moment inedit, care l-a avut protagonist chiar pe antrenorul londonezilor.

Potrivit gsp.ro, totul s-a petrecut după ce Mourinho le-a oferit jurnaliştilor un răspuns foarte lung, astfel că translatorul român a avut destul de mult de lucru. Mourinho şi-a cerut scuze şi, în timp ce declaraţiile sale erau traduse, şi-a dat jos tricoul şi l-a semnat.

La final, românul a fost aplaudat de ziarişti, iar Mourinho i-a oferit tricoul cu mesajul „Big Hug”.

CHELSEA-STEAUA LIVE: Soţiile steliştilor, la shopping pe Oxford Street

Steaua a decolat spre Londra în această dimineaţă, la ora 10.30, unde va juca ultima partidă din grupele Ligii Campionilor 

Fără vreo şansă la primăvara europeană, campioana României disputăm mâine seară ultima partidă din acest sezon al grupelor Ligii Campionilor. Steliştii au plecat spre Anglia în această dimineaţă, iar membrii staff-ului au primit acceptul de a fi însoţiţi de soţii.

Din delegaţie a făcut parte şi Alex Bourceanu, deşi acesta este suspendat pentru această partidă, din cauza cumului de cartonaşe. Laurenţiu Reghecampf a considerat însă că liderul din vestiar poate motiva o echipă rămasă fără obiectiv în această competiţie.

CHELSEA-STEAUA LIVE. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Italia, avîndu-l la centru peGianluca Rocchi. Acesta va fi asistat de Elenito Di Liberatore şi Gianluca Cariolato, precum şi de către asistenţii adiţionali Luca Banti şi Antonio Damato. Rocchi a mai arbitrat 4 meciuri în care au fost implicate echipe româneşti.

CHELSEA – STEAUA: Sancţiuni pentru Nikolic

Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, a confirmat că Stefan Nikolici (23 de ani) va fi sancţionat pentru abateri disciplinare.

„Nikolici va fi sancţionat de club, lucrurile nu rămân aşa. Deocamdată nu ştim ce măsuri vom lua, le vom anunţa cât de curând. În termeni contractuali, această măsură a suspendării nu va fi luată. Ca o măsură disciplinară luată de antrenor, putem accepta această formulare”, a spus Argăseală, potrivit Mediafax. 

CHELSEA-STEAUA. Cornel Dinu lansează un atac dur la adresa marii rivale: „Este posibil ca elasticele pe post de branulă să nu-şi mai facă efectul la frig şi în acelaşi timp este posibil să aibă o reacţie de respingere din partea organismului. Capac peste toate este neconcordanţa între cerere şi realitate la Reghecampf, care este dată de faptul că de cîteva etape, Steaua este purtată spre victorii de sania blestemată a ultimelor arbitraje”.

Ioan Niculae, ironii înainte de Chelsea-Steaua: „Ce avans spuneau că vor avea?”

„Putea să fie o diferență mai mare față de Steaua dacă eram mai atenți. Ne-a fost teamă de acest meci, știam că va fi extrem de important. Nu m-am gândit că vom fi pe locul 1 la finalul turului, dar nici nu credeam că Steaua va avea diferența aceea pe care o anunțau, de 20 de puncte. A fost lipsă totală de modestie, de respect.

Eram unul dintre susținătorii, dar de la sfârșitul campionatului trecut mi-am dat seama că au avut dreptate cei care spun că sunt meciuri decise de arbitraj. Recunosc în continuare că mi-e teamă de arbitraj.

Din punct de vedere al jocului, mai teamă ne e de Petrolul decât de Steaua. Au un joc mai consistent, jucători mai valoroși în atac și la mijlocul terenului…”, a spus Ioan Niculae la Dolce Sport.

Patronul giurgiuvenilor a comentat și încercarea steliștilor de a amâna cele două meciuri directe de la finalul lunii.

„Cine e deșteptul ăla de la Steaua care îmi dă garanția că la începutul lui februarie se va putea juca?! Bineînțeles că e vorba de forma sportivă… Și nouă ne e frig. Dacă sunt mai buni, să ne bată acum!”, a mai spus Niculae.

CHELSEA-STEAUA: Chipciu cere întreruperea campionatului

Jucătorul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, a declarat că pe stelişti îi dezavantajează faptul că se joacă în continuare, deoarece condiţiile sunt foarte dificile şi „nu mai e fotbal sută la sută”, mai ales având în vedere că formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf este tehnică.

„Ne dezavantajează că se joacă în continuare. Se joacă foarte greu, nu mai e fotbal sută la sută şi e clar că ne dezavantajează, pentru că suntem o echipă tehnică, care nu refuză jocul. Pentru noi e greu pentru că echipa adversă se apără, joacă minge lungă şi e foarte greu dacă mai au şi puţin noroc.

Mi-aş dori să se întrerupă campionatul, dar nu va fi nicio problemă dacă vom juca celelalte meciuri. Asta e, toată lumea e împotriva noastră, Astra, Petrolul, s-au adunat toţi, acum şi Dinamo vrea să prindă pe Steaua. Nu ştiu în câţi se dă lupta, dar sperăm ca după o pregătire bună de iarnă să ieşim noi campioni”, a spus Chipciu.

CHELSEA-STEAUA va fi văzut de Gigi Becali la Jilava. Transferat de la Poarta Albă la Jilava pentru o perioadă determinată de timp care trebuia să expire aseară, George Becali a aflat că este nevoit să mai stea cel puțin două zile în penitenciarul pe care l-a denumit „lagăr de exterminare” din cauza unor proceduri care nu s-au pus în aplicare.

În ciuda faptului că întoarcerea lui Gigi Becali la Poarta Albă era anunțată, latifundiarul din Pipera nu se va întoarce în județul Constanța din cauza faptului că la Penitenciarul Jilava nu a ajuns foaia de transfer. Prin urmare, patronul Stelei va fi nevoit să-și amîne reîntoarcerea cel puțin pînă miercuri. „Trebuia să plece aseară de la Jilava, însă a aflat că mai stă cel puțin două zile. Nu i-a venit foaia de transfer, iar această situație mai poate dura! Depinde doar de momentul în care cele două închisori rezolvă această mică problemă”, au dezvăluit surse de la Jilava.

„Este bine din punct de vedere psihic!”

Surse din cadrul penitenciarului au dezvăluit că Gigi Becali nu dă semne că ar fi afectat de această decizie. „Este cu gândul la zilele în care va putea să se ducă să muncească în libertate! Câteva zile la Jilava nu l-au afectat, este la fel cum îl știe toată lumea! Am înțeles că și ieri în fața instanței a fost puțin sfidător. Asemenea atitudine o are cineva care e puternic din punct de vedere mental”, au încheiat angajații din cadrul penitenciarului de lângă Bucureşti, scrie fanatik.ro.

Marti seara se disputa primele meciuri ale ultimei etape din faza grupelor Ligii Campionilor. Daca situatia primelor locuri din grupele A-D este deja stabilita, ramane o lupta deschisa pentru ocuparea locului doi, care asigura prezenta in “optimi”.

In grupa A, Manchester United este sigura de locul 1, in timp ce Sahtior are poziti a doua amenintata de cei de la Leverkusen. Atat ucrainienii, antrenati de Mircea Lucescu, cat si nemtii joaca in aceasta seara in deplasare, minerii pe Old Trafford, iar Bayer pe teenul celor de la Sociedad.

In grupa B, meciul serii se joaca la Istanbul, unde Galatasaray trebuie sa invinga pe Juventus pentru a-i detrona pe italieni de pe locul secund. In grupa C, Benfica si Olympiacos lupta pentru locul doi, PSG fiind deja calificata. Grupa D este clara, Bayern si City fiinde deja in optimile de finala, in timp ce CSKA Moscova merge in Europa League.

Meciul Chelsea – Steaua se va disputa de la ora 21:45, în direct pe Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, Digi Sport ŞI LIVE TEXT PE RomaniaTV.net.