Cher a anunţat că mama ei a murit la vârsta de 96 de ani. Georgia Holt a fost actriţă şi cântăreaţă

Georgia Holt, mama legendarei Cher, a murit la vârsta de 96 de ani. Cher, care a făcut anunţul trist fără a preciza cauzele deceseului, a primit numeroase mesaje de susţinere din partea fanilor.

12 dec. 2022, 15:50
Cher a anunţat că mama ei a murit la vârsta de 96 de ani. Georgia Holt a fost actriţă şi cântăreaţă
Cher a anunţat că mama ei murit la vârsta de 96 de ani. Georgia Holt a fost actriţă şi cântăreaţă

Cher a anunţat că mama ei a murit la vârsta de 96 de ani. Cântăreaţa şi actriţa Georgia Holt, mama unei legende a muzicii pop, cântăreaţa Cher, a murit la vârsta de 96 de ani. Deocamdată nu sunt cunoscute alte detalii, nici cauza decesului. În luna septembrie, Georgia Holt a fost spitalizată din cauza unei pneumonii, într-o perioadă în care starea ei de sănătate era afectată şi de câteva afecţiuni recurente. A fost tratată de medici şi externată după câteva zile, a anunţat Cher pe 9 septembrie, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Doliu fără margini în lumea sportului. A murit un jucător legendar, devenit apoi un mare antrenor

Georgia Holt a fost cântăreaţă, textieră, actriţă şi model, devenind cunoscută la nivel internaţional datorită rolurilor interpretate în serialele TV „The Adventures of Ozzie and Harriet”, „I Love Lucy” şi „Jane Wyman Presents the Fireside Theater”. A jucat şi în câteva filme, precum „A Life of Her Own”, „Watch the Birdie”, „Grounds for Marriage” şi „Father’s Little Dividend”.

În anii ’80, a înregistrat albumul country „Honky Tonk Woman”, care a fost relansat ulterior în 2012 şi a inclus un duet cu Cher, intitulat „I’m Just Your Yesterday”. Georgia Holt a fost şi protagonista unui documentar ce i-a fost dedicat de postul Lifetime în anul 2013 şi care s-a numit „Dear Mom, Love Cher”.

Citeşte şi: A murit arbitrul de box care a oficiat unul dintre cele mai faimoase meciuri din istoria pugilismului

Născută cu numele Jackie Jean Crouch pe 9 iunie 1926 în oraşul Kensett din statul Arkansas, Georgia Holt a fost căsătorită şi divorţată de şase ori şi a rămas într-o relaţie cu Craig Spencer din 1976 până la decesul ei din weekendul trecut. Artista şi tatăl cântăreţei Cher, John Paul Sarkisian, au fost căsătoriţi din 1946 până în 1947, s-au recăsătorit în 1965 şi au divorţat din nou în 1966.

Georgia Holt a avut două fiice, Cher şi Georganne LaPiere.