Cher acuzată că și-a răpit propriul copil dintr-un hotel din New York. Cântăreața ar fi plătit patru bărbați să facă asta pentru ea

Cântăreața celebră Cher este acuzată de angajarea a patru bărbați pentru a răpi fiul său, Elijah Blue Allman, dintr-un hotel din New York. Ce se va întâmpla cu vedeta internațională.

28 sept. 2023, 23:52
Cher acuzată că și-a răpit propriul copil dintr-un hotel din New York. Cântăreața ar fi plătit patru bărbați să facă asta pentru ea
Cher acuzată că și-a răpit propriul copil dintr-un hotel din New York. Cântăreața ar fi plătit doi bărbați să facă asta pentru ea

Cher este una dintre cele mai cunoscute vedete la nivel global, iar acum cântăreața este în centrul unui scandal, pentru că este acuzată că a plătit patru bărbați pentru a-l răpi pe fiul său, Elijah Blue Allman. Acesta ar fi fost răpit dintr-un hotel din New York în timpul unei vizite acolo anul trecut, conform unui raport de la BBC. Aceste acuzații au fost aduse în mod oficial de către nora cântăreței, Marieangela King.

Citește și: Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de Șerban Huidu. S-a încercat o împăcare între foștii „cârcotași”: „Nici nu mi-a răspuns”

Evenimentul a avut loc în luna noiembrie a anului 2022. Cei doi soți, Elijah Blue Allman și Marieangela King, s-au cazat în hotel cu scopul de a încerca să-și rezolve problemele din căsnicia lor, după ce cu un an înainte fuseseră pe punctul de a divorța. Potrivit informațiilor din dosar, cei doi au petrecut 12 zile la hotel, încercând să remedieze situația dificilă din relația lor.

„După ce am petrecut aceste 12 zile împreună la New York, pe 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții noastre, patru persoane au venit în camera noastră de hotel și l-au scos pe Allman din camera noastră”, a susținut nora cântăreței, într-o declarație în instanță făcută în decembrie 2022.

„Unul dintre cei patru bărbați care l-au luat mi-a spus că au fost angajați de mama lui Allman”, a mai spus aceasta.

În documentele din instanță, King a declarat că soțul ei primea tratament la o unitate medicală din august 2022,  dar a susținut că nu i s-a spus unde se află și că nu avea niciun mijloc de a-l contacta.

„În prezent, nu sunt la curent cu starea de sănătate a soțului meu sau cu locul unde se află”, a declarat ea în decembrie, adăugând că era „foarte îngrijorată pentru el”.

Elijah Blue Allman, în vârstă de 47 de ani, este fiul vedetei pop Cher și al fostului ei soț, regretatul muzician rock Gregg Allman.

El s-a căsătorit cu Marieangela King în 2013.  Allman a vorbit anterior despre abuzul de droguri și luptele sale cu dependența, descriind într-un interviu acordat în 2014 pentru Entertainment Tonight cum a consumat droguri de la vârsta de 11 ani.

Citește și: Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată acum fata cea mică a impresarei Anamaria Prodan FOTO