Chestionar pentru studenţii români. Se pot pronunţa asupra calităţii învăţământului superior din România
RomaniaTV.net
25 nov. 2020, 15:37
Chestionar pentru studenţii români. Se pot pronunţa asupra calităţii învăţământului superior din România

Chestionar pentru studenţii români. Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, oferă studenţilor români posibilitatea de a se pronunţa asupra învăţământului superior românesc prin intermediul Chestionarului Național Studențesc (CNS), care poate fi completat accesând linkul https://chestionar-studenti.ro/.

Citeşte şi: VIDEO! Facultatea din Norvegia unde studenții învață în ultra-lux! Imaginile virale! Arată mai tare ca hotelurile de lux din Dubai! Taxa e 8.000 de euro pe an, dar merită!

Chestionarul poate fi completat de toţi studenţii înmatriculați într-o instituție de învățământ superior din România, de stat sau privată, și care urmează un program la nivel de licență sau masterat.

Chestionar pentru studenţii români. Iniţiativa se desfăşoară în cadrul proiectului „Calitate în învățământul superior: internaționalizare și baze de date pentru dezvoltarea învățământului românesc”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU).

Rezultatele cercetării vor fi publicate sub forma unei analize însoțită de recomandări pentru actorii din Învăţământul superior românesc: Ministerul Educației și Cercetării, Consiliul Național de Statistică și Prognoză în Învățământul Superior, Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior, Agenția Română pentru Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), federaţii studenţeşti.