Chiajna este lidera începutului de sezon. A câştigat şi cu Ceahlăul

Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf a câştigat în această primăvară 13 puncte, din 18 posibile, cele mai multe dintre formaţiile din Liga I.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 18:35
Chiajna este lidera începutului de sezon. A câştigat şi cu Ceahlăul

Cu patru victorii, un egal şi o înfrângere, Concordia Chiajna este revelaţia acestei primăveri şi chiar dacă se află încă pe antepenultimul loc al clasamentului are mari speranţe că se poate salva de la retrogradare. Dacă îşi va menţine actualul ritm, are toate şansele să-şi îndeplinească obiectivul.

Luni seara, în etapa a 24-a, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a câştigat cu 2-0 în faţa Ceahlăului, astfel că numărul total al punctelor adunate în acest an se ridică la 13, mai mare decât al oricărei alte echipe de Liga I. După o primă repriză ştearsă, Chiajna a preluat iniţiativa şi a reuşit să deschidă scorul prin Adi Popa, după o fază excelentă creată de Ilie Iordache în minutul 72.

Nemţenii nu s-au trezit după golul primit, iar trei minute mai târziu au scos din nou mingea din plasă, Adi Popa servindu-l excelent pe Alex dos Santos. În minutul 89, elevii lui Reghecampf s-au temut totuşi că ar putea pierde meciul, la „masa verde”, din cauză că a cedat instalaţia de nocturnă. Meciul s-a putut relua după 10 minute iar partida s-a încheiat 2-0.

Cu această victorie, Chiajna s-a apropiat un punct de linia de demarcaţie dintre promovare şi retrogradare.

Într-un alt meci al serii, Universitatea Cluj a învins cu 3-1 pe FCM Tg. Mureş, după ce a fost condusă cu 0-1 la pauză.