Chiliman, ATAC DUR la Becali: L-am deranjat în afacerile lui necurate. L-am aruncat pe scări

Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, consideră că George Becali este "unul dintre accidentele istoriei PNL, accident indus de Crin Antonescu" şi care nu a adus voturi partidului, ci, dimpotrivă, a dus la pierderea mai multor votanţi. În plus, Chiliman dezvăluie că Becali i-a cerut ilegal terenuri în sectorul 1, dar l-a refuzat şi l-a "aruncat pe scări".

RomaniaTV.net
12 ian. 2013, 09:21
Chiliman, ATAC DUR la Becali: L-am deranjat în afacerile lui necurate. L-am aruncat pe scări

A venit să ceară la primărie nişte terenuri, în decursul timpului – 2005, 2006. A cumpărat nişte drepturi de la nişte persoane şi a spus vreau să iau terenurile respective. Am constatat că terenurile alea nu fuseseră niciodată în sectorul 1. A cerut în mod incorect nişte terenuri care niciodată nu fuseseră în sectorul 1. Oricum îşi închipuia că o să îi dau eu lui terenuri pentru că a venit el şi îl cheamă Becali. Am probe destule şi ştie lucrul ăsta. Ori eu l-am deranjat pe dl Becali în afacerile lui necurate şi nu am acceptat nici un fel de asemenea afaceri. Nu mi-a propus altceva pentru că îl aruncam de la fereastră, aşa l-am aruncat numai pe scări”, a declarat Chiliman, vineri seară, la B1 TV.

Pe de altă parte, Andrei Chiliman este de părere că aducerea lui Gigi Becali în rândul liberalilor a fost un accident istoric pentru partid.

Marele liberal Becali. Este unul dintre accidentele istoriei PNL, accident indus de Crin Antonescu„, a spus liberalul.

Întrebat de ce a fost indus acest accident, Chiliman a răspuns: „Probabil pentru că Gigi Becali poate să spună anumite lucruri pe care Crin Antonescu nu vrea să le spună„.

Acesta a adăugat că Becali nu a adus niciun plus politic pentru USL, cauzând mai multe pierderi decât victorii la alegeri. „Cred că am pierdut mai mulți votanți decât a adus el voturi”, a spus Chiliman.

Întrebat de ce crede că a fost primit Becali în PNL, Andrei Chiliman a răspuns: „Mai sunt şi alţii care au venit în ultima perioadă şi au avut rolul ăsta. De exemplu, Sorin Roșca Stănescu. Nici n-a intrat bine în PNL și a început cu atacurile împotriva mea”.