Chirurg găsit mort în casă după trei zile. Doliu în lumea medicală

Chirurgul Dumitru Dumitrescu a fost găsit mort în casă după trei zile. Cel care a alertat autorităţile a fost un vecin. Medicul suferea de hipertensiune şi diabet.

23 iun. 2021, 13:50
Chirurg găsit mort în casă după trei zile. Doliu în lumea medicală
Chirurg găsit mort în casă după trei zile. Doliu în lumea medicală

Chirurg găsit mort în casă după trei zile. Este vorba despre fostul director al Spitalului Orăşenesc Hârşova, din judeţul Constanţa.

Chirurg găsit mort în casă după trei zile

Citeşte şi Primele imagini de la spitalul de copii din Iaşi. Dezastrul rămas după incendiu

Dumitru Dumitrescu a fost găsit mort în locuință. Acesta avea 65 de ani, iar criminalistii spun că era mort de aproape 3 zile. Cel care a alertat autorităţile a fost un vecin. Potrivit autorităţilor, medicul nu prezenta urme de violenţă.

Se pare că fostul director al Spitalului Orăşenesc Hârşova suferea de diabet şi hipertensiune.

Colegii bărbatului sunt şocaţi de moartea acestuia.

„Mesaj în memoria fostului director medical, doctorul Dumitru Dumitrescu! Cu adâncă durere în suflete anunțăm plecare prematură în Ceruri a celui care a fost o vreme de peste 2 ani directorul medical al Spitalului orășenesc Hârșova, reputatul medic chirurg, doctorul Dumitru Dumitrescu, un coleg și un prieten minunat! Drum lin, printre îngeri! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate” este mesajul de condoleanțe transmis de colegii medicului de la Spitalul Orașenesc Hârșova.

Citeşte şi Dr Anthony Fauci, avertisment referitor la varianta Delta a coronavirusului: „Este cea mai mare ameninţare”