Chirurgul Mihai Radu Diaconescu a murit. Doliu în lumea medicală

Este doliu în lumea medicală din Iaşi. Chirurgul Mihai Radu Diaconescu a murit miercuri, 16 mai. Acesta va fi înmormântat joi, la Cimitirul Eternitatea.

16 iun. 2021, 21:13
Chirurgul Mihai Radu Diaconescu a murit. Doliu în lumea medicală
Chirurgul Mihai Radu Diaconescu a murit. Doliu în lumea medicală

Chirurgul Mihai Radu Diaconescu a murit după o lungă suferinţă. Trupul neînsufleţit va fi depus joi, între orele 11.00 -12.00 la Spitalul C.F. Iaşi şi în faţa amfiteatrului Clinicilor Chirurgicale ale Spitalului „Sf. Spiridon​” Iaşi” orele 12.00 -14.00.

Chirurgul Mihai Radu Diaconescu a murit. Doliu în lumea medicală

Doctorul Diaconescu, profesor şi fomator al şcolii de chirurgie din Iaşi,  va fi înmormântat joi la ora 15:00, la cimitirul Eternitatea.

A fost şeful Clinicii de Chirurgie generală din martie 1993 până în luna septembrie 2007 din cadrul Spitalului CF Iaşi. Mai mult decât atât, a fost marcant cadru didactic la UMF „Grigore T. Popa” Iaşi, dar şi reprezentant de seamă al chirurgiei ieşene, potrivit bzi.

Citeşte şi Medic mort de Paşte. Avea doar 49 de ani şi era foarte apreciat de colegi şi pacienţi

Şefa Secţiei de Ortopedie Iaşi a murit: „Mereu cu zâmbetul pe buze a îngrijit până la sacrificiu micuții pacienți”

Şefa Secţiei de Ortopedie Pediatrică a Spitalului de Copii Sf Maria din Iaşi, dr Simona Lăcrămioara Gavrilescu, a murit miercuri, 19 mai. Colegii medicului sunt înmărmuriţi de durere.

„Colectivul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului de Copii Sf. Maria Iaşi regretă nespus trecerea în neființă a doamnei doctor Simona Gavrilescu, un OM deosebit și un profesionist desăvârșit. Mereu cu zâmbetul pe buze a îngrijit până la sacrificiu micuții pacienți. Prin întreaga sa activitate a fost un mentor pentru multe generații de studenți, dar și pentru mai tinerii colegi chirurgi sau ortopezi pediatri!

Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină! Drum bun printre îngeri doamna doctor! Nu vă vom uita niciodată!”, a transmis colectivul Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul medicului de 28 de ani de la ATI Timişoara, găsit mort în casă. De ce ar fi murit Vlad Marinescu