Medic mort de Paşte. Avea doar 49 de ani şi era foarte apreciat de colegi şi pacienţi

Tragedie in zi de sarbatoare. Doctorul Cristian Donța, seful sectiei de chirurgie de la spitalul din Ineu, s-a stins din viata la doar 49 de ani. Din luna aprilie era internat la Timisoara, dupa ce suferise un grav accident la schi.

03 mai 2021, 09:54
Medic mort de Paşte. Avea doar 49 de ani şi era foarte apreciat de colegi şi pacienţi

Medic mort de Paşte. Este vorba despre Cristian Donta, seful sectiei de chirurgie de la Spitalul Orășenesc din Ineu. Medicul suferise un accident la schi la inceputul lunii aprilie şi de atunci era internat in spital, la Timisoara.

Conducerea Spitalului Orasenesc Ineu a anunţat decesul lui Cristian Donta duminica dimineata şi a transmis şi un mesaj emotionant.

Citeşte şi: Maraton de vaccinare în mai în universitățile de medicină și farmacie din Iași, din Cluj și Târgu Mureș

“Este dureros să pierzi o ființă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din acestă lume. A plecat prea devreme lăsand în urmă numai tristețe și durere . Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Cristian a fost un om, coleg și prieten minunat! Fie ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Rugăciunile noastre se îndreaptă în cel mai dureros moment către Dumnezeu pentru familia îndurerată. Doamne odihnește-l în pace!
Conducerea Spitalului Orășenesc Ineu!”, a fost mesajul postat de reprezentanții spitalului din Ineu, pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Ioan Pop de Popa, medicul care a făcut prima operaţie pe cord deschis din România, a murit