Chris de Burgh, mesaj emoţionant pentru familiile victimelor de la Colectiv

Celebrul cântăreţ Chris de Burgh a fost marcat de tragedia care a avut loc în clubul Colectiv din Bucureşti. Acesta a transmis un mesaj emoţionant familiilor victimelor în care îşi exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat la concertul trupei "Goodbye to Gravity".

12 nov. 2015, 06:43
Chris de Burgh, mesaj emoţionant pentru familiile victimelor de la Colectiv

Cântăreţul care a sensibilizat o lume întreagă cu piesa „Lady în Red” nu a rămas indiferent faţă de tragedia de la clubul Colectiv din Bucureşti în care şi-au pierdut viaţa 50 de oameni, scrie libertatea.ro.

„Vreau să-mi exprim regretele profunde cu privire la tragedia din clubul „Colectiv” din București. Un adevărat dezastru! Le doresc răniților însănătoșire grabnică și condoleanțe familiilor celor trecuți în neființă. Ne vedem în curând, pe 19 noiembrie, în București, când voi cântă în memoria tinerilor care au murit. Gândurile mele sunt alături de voi, dragi prieteni!„.

Cântărețul va susţine un spectacol de trei ore la Sală Palatului, pe data de 19 noiembrie, de la orele 20.00,unde  va toate piesele sale care au făcut istorie de-a lungul anilor. Acesta va avea un moment special dedicat victimelor inncendiului de la Clubul Colectiv.

Şi alţi artişti cunoscuţi din străinătate, precum Jose Careras, Julio Iglesias, Andre Rieu sau Nyanda, şi-au exprimat regretul faţă de tragedia care a avut loc pe 30 noiembrie la Clubul Colectiv.

Citeşte şi Albumul Goodbye to Gravity se reeditează. Vezi ce se întâmplă cu banii strânşi din încasări