Christian Ciocan, apropiat al interlopilor bucureşteni. Vezi cu cine s-a fotografiat ofiţerul

Purtătorul de cuvânt al Politiei Române, Christian Ciocan, apare alături de una dintre protejatele interlopului Nuţu Cămătaru într-o fotografie postată pe o reţea de socializare, informează România TV.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 09:28
Christian Ciocan, apropiat al interlopilor bucureşteni. Vezi cu cine s-a fotografiat ofiţerul

Fotografia lui Christian Ciocan cu Mihaela, una dintre protejatele familiei Cămătaru, a apărut în mai multe ziare, fiind preluată de pe un site de socializare. În poză, Christian Ciocan este extrem de apropiat de Mihaela, denumită şi regina Bamboo-lui.

Aceeaşi Mihaela este şi iubita lui Bogdan Niţă, dealer-ul de droguri pentru VIP-uri, prins de procurorii DIICOT în urmă cu câteva zile. Niţă, poreclit Vulpe, livra droguri în cluburi precum Bamboo, Le Gaga şi Players. Unul dintre protectorii lui Niţă este tot interlopul Nuţu Cămătaru.

La rândul său, Christian Ciocan califică drept o aberaţie asocierea lui cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru, în pofida fotografiilor care îl prezintă alături de aceasta la o petrecere. Întrebat despre fotografia în care apare alături de Mihaela, zisă Regina Bamboo-ului, comisarul Christian Ciocan a declarat, pentru Mediafax: „Nu legitimez în presă un asemenea material. Este o aberaţie”.

Deşi susţine că asocierea este o aberaţie, neoficial comisarul Ciocan spune că fotografia sa cu bruneta este un fals.

Nu este primul scandal în care apare purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române. În urmă cu un an, pe când era purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan a fost sancţionat după ce a fost surprins în ipostaze indecente la ziua de naştere a designerului Cătălin Botezatu. Superiorii i-au interzis atunci să mai apară public, dar câteva luni mai târziu a devenit purtător de cuvânt al Poliţiei Române.