Christian Sabbagh este chemat la tribunal. Soţia a cerut ordin de protecţie împotriva acestuia. Prima reacţie

Prezentatorul TV Christian Sabbagh este chemat în fața judecătorilor, la tribunal, după ce actuala lui soție, Iulia, a cerut un ordin de protecție împotriva acestuia.

06 oct. 2021, 23:23
Christian Sabbagh este chemat la tribunal. Soţia a cerut ordin de protecţie împotriva acestuia. Prima reacţie

UPDATE: Christian Sabbagh a dat primele declaraţii  după ce soția lui, Iulia, a cerut un ordin de protecție temporar. În aceste condiții, în data de 7 octombrie, prezentatorul TV trebuie să apară în fața instanței. Acesta susține că totul a fost doar „o glumă tâmpită”. Christian Sabbagh a negat cu vehemență că între el și Iulia, soția sa, ar fi avut loc scene violente. Acesta susține doar că a avut loc o ceartă, în urma căreia partenera lui de viață a cerut ordin de protecție. „E o glumă, totul este o simplă glumă. E o glumă legală, totul a pornit dintr-o prostie”, a declarat pentru Fanatik Christian Sabbagh. Cu toate acestea, poliția a ajuns în fața locuinței sale, după miezul nopții, iar el a dat declarații la secție. „Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică”, a declarat acesta pentru sursa anterior menționată. „M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: ‘cum, dom`le, violență domestică?’ (…) Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…”, a povestit Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh va ajunge mâine, 7 octombrie, în fața judecătorilor, după ce soția sa a cerut ordin de protecție. Soția prezentatorului TV a cerut ajutorul judecătorilor pentru a emite un ordin de protecție, astfel că Sabbagh va merge joi, 7 octombrie, în fața judecătorilor.

Prezentatorul de la Kanal D a cunoscut-o pe actuala lui parteeră, Iulia, în perioada în care el era căsătorit cu Louise, fosta soție. Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 19 ani, cei doi s-au plăcut foarte mult și au rămas împreună. Christian Sabbagh și Iulia s-au căsătorit în anul 2017, evenimentul fiind unul discret. Prezentatorul TV este tatăl a patru copii și se află la cea de-a treia căsnicie.

Andreea Ibacka a născut. Reacţia amuzantă a lui Cabral după ce a devenit tătic: „E a treia oară şi tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt”

Actuala parteneră de viață a prezentatorului, Iulia Sabbagh, a înregistrat plângerea la Judecătoria Sectorului 4 în urmă cu două zile, potrivit informațiilor apărute pe portalul instanțelor de judecată, anunță Spynews.

În prezent nu se cunoaște motivul din spatele deciziei de a cere un ordin de protecție. De asemenea, nu se știa că între cei doi ar fi existat probleme. Acest document se eliberează în momentul în care victima este într-o stare reală de pericol, în urma unui episod de violență domestică sau amenințări cu privire la viața sau bunăstarea victimei, spre exemplu.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în următorii 7 ani, ce zodii uita de griji şi simt fiorii dragostei

Ce presupune un ordin de protecție:

  • evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;
  • obligarea agresorului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de victimă, faţă de membrii familiei acesteia, ori faţă de reşedinţa, locul de muncă sau unitatea de învăţământ a persoanei protejate;
  • interdicţia pentru agresor de a se deplasa în anumite localităţi sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic;
  • interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima;

Christian Sabbagh are trei căsnicii la activ. Despre prima soție a făcut puține declarații de-a lungul timpului, despre cea ce-a doua, Louise, se știe că a divorțat după 10 ani de mariaj, iar cea de-a treia este Iulia. În 2012, Christian Sabbagh povestea, cu multă sinceritate, că relaţia dintre doi oameni căsătoriţi are suişuri şi coborăşuri şi că nimic nu e roz. „Am avut o perioadă când am stat separaţi, apoi am reuşit să îmi împac soţia aducându-i o maşină de flori”, spunea el atunci, după ce se împăcase cu Louise.

Christian Sabbagh a divorțat de Louise după 10 ani de căsnicie, acum fiind la cea de-a treia căsnicie, cu Iulia, femeia care a cerut ordin de protecție împotriva lui. Înainte să ia decizia despărțirii definitive de Louise, cei doi au mai repetat, la vremea aceea, separarea, dar au decis ulterior că tot mai bine le este împreună. Ciudat este faptul că pe de o parte anunța, la vremea aceea, că s-a împăcat cu Louise, iar pe de alta că are o iubită nouă, pe Iulia.