Christian Sabbagh rupe tăcerea după ce soția a cerut ordin de protecție: „M-a făcut de râs”

Christian Sabbagh a dat primele declarații după ce soția sa, Iulia, a făcut plângere la Poliție pentru violență domestică, iar prezentatorul a primit ordin de restricție.

07 oct. 2021, 08:37
Christian Sabbagh rupe tăcerea după ce soția a cerut ordin de protecție: „M-a făcut de râs”

Christian Sabbagh, prezentatorul Kanal D

, este nevoit să apară în fața instanței, azi 7 octombrie, după ce soția sa, Iulia, a făcut plângere la Poliție și a cerut ordin de protecție.

Prezentatorul a declarat că a fost doar o glumă și că întreaga situație este absurdă.

„E o glumă, totul este o simplă glumă. E o glumă legală, totul a pornit dintr-o prostie”, susține Christian Sabbagh.

Oamenii legii au ajuns în fața locuinței sale, după miezul nopții, iar el a dat declarații la secție.

Christian Sabbagh a povestit și de unde a pornit întreaga ceartă, iar mărul discordiei a fi mesajele primite de acesta pe rețelele de socializare de la adimiratoare, fapt care ar fi stârnit gelozia soției sale, Iulia.

„Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică”, a declarat acesta.

Prezentatorul susține că atât el cât și soția lui suferă de gelozie și nu se află la prima ceartă de acest fel. Christian Sabbag susține că partenera lui i-a mai spart un telefon tot în urma unei altercații verbale generate de gelozie.
„M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: ‘cum, dom`le, violență domestică?’ (…) Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…”, a povestit Christian Sabbagh.

Vedeta Kanal D susține că între el și soția sa, Iulia, nu a existat niciun fel de confruntare fizică, ci doar o ceartă pe un ton mai ridicat.

„Nu am lovit-o, nu am împins-o… Cearta e o formă de violență. Doamne ferește, eu nu sunt un om violent. Nu există așa ceva. Mă vedeți pe mine în postura să îmi lovesc soția? Să lovesc o femeie? Nu am făcut în viața mea așa ceva. Eu am luat totul ca pe o glumă, ea ca pe o glumă. La final m-am trezit însă cu ordin de restricție 5 zile. Acum locuiesc la Vălenii de Munte, ea a rămas acasă. Eu m-am trezit, la 3 noaptea, că sunt în stradă și mă întrebam unde o să locuiesc? Și unde să locuiesc la 3 noaptea? Pe stradă, pe bancă… Firesc, nu am stat pe stradă, m-am dus la Marriott, dar dacă cineva nu ar avea bani unde s-ar duce? Acum ce să mai zic? Ea acasă, eu pe drumuri…”, mai spune Christian Sabbagh.

Christian Sabbag a menționat că el și soția lui s-au împăcat, ba chiar ea a fost cea care l-a rugat să se întoarcă acasă, și vor merge la tribunal împreună.

„Ea când și-a dar seama și a realizat ce se întâmplă, m-a sunat și mi-a zis să vin acasă. I-am zis că nu pot să vin că mă duc la… Doamne iartă-mă! Mi-a cerut să vin acasă, că plâng copiii. Mi s-a făcut și frică, am întrebat-o dacă vrea să îmi facă vreo cheie… Asta ar mai lipsi, să încalc și ordinul de protecție”, a mai explicat acesta.

Christian Sabbagh: „A vrut să își retragă declarația”

Din păcate, acest episod poae afecta cariera lui Christian Sabbagh, deoarece prezentatorul TV este cunoscut de ani buni publicului.

„Le-am explicat și șefilor de la Kanal D, de dimineață, ce s-a întâmplat. Le-am spus că totul a pornit dintr-o glumă, dar lucrurile sunt complicate. Acum sunt văzut ca un soț agresiv, nu o să îmi fie deloc ușor să le explic oamenilor că nu a fost nimic, că a fost o joacă prostească, o ambiție, la ea un impuls de gelozie. A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire.

I-am și spus `Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș`. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-înțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal”, a mai spus Christian Sabbagh, relatează Click.ro.