Mesajul emoționant al îndrăgitei actrițe de comedie, Christina Applegate, la împlinirea vârstei de 50 de ani. Vedeta suferă de o boală necruțătoare

Christina Applegate, actrița care a interpretat-o pe Kelly Bundy în celebrul serial de comedie al anilor '90, a transmis un mesaj impresionant cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, după ce în august a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

28 nov. 2021, 00:32
Mesajul emoționant al îndrăgitei actrițe de comedie, Christina Applegate, la împlinirea vârstei de 50 de ani. Vedeta suferă de o boală necruțătoare

Christina Applegate, actrița de origine americană care a jucat în serialul Familia Bundy, a împlinit 50 de ani, iar cu această ocazie, vedeta a transmis un mesaj emoționant fanilor ei.

Artista a avut un destul de dificil, iar una dintre cele mai puternice lovituri a fost diagnosticul de scleroză multiplă pe care l-a primit în luna august. La acel moment actrița a rugat mass-media și fanii să-i respeccte intimitatea.

Alina Puşcău, despre viaţa la Hollywood: „Toată lumea mă lăuda pentru aspectul fizic, însă nimeni nu voia să îmi ştie sufletul”

Cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, Christina Applegate postat un mesaj impresionant și plin de speranță pentru fanii ei. Artista dovedește că nu și-a pierdut simțul umorului și că este pe deplin recunocătoare pentru fiecare clipă de viață și conștientă mulți oameni din lume suferă foarte mult la acest moment.

„Da, am împlinit 50 de ani azi și am scleroză multiplă. A fost greu. Vă transmit multă iubire în această zi. Mulți suferă azi și mă gândesc la voi. Să găsim puterea să ținem capetele sus. Al meu este pe perna mea în acest moment, dar încerc”, a fost mesajul Christinei Applegate, potrivit SpyNews.ro.

Christina Applegate, diagnosticată cu scleroză multiplă: „A fost o călătorie ciudată”

Christina Applegate, diagnosticată cu scleroză multiplă. Actriţa a cunoscut celebritatea în adolescenţă datorită rolului Kelly Bundy din serialul american ”Married… with Children” (”Familia Bundy”) şi a fost recompensată cu un premiu Emmy pentru interpretarea rolului surorii lui Rachel, Amy, în ”Friends”.

„A fost o călătorie ciudată. Dar m-au sprijinit mult oameni pe care îi cunosc, care au şi ei această afecţiune. A fost un drum greu. Dar, după cum ştim cu toţii, drumul continuă. Cu excepţia cazului în care (cineva) încearcă să-l blocheze„, a scris actriţa pe Twitter marţi.

Tragedie la Hollywood. Cine e femeia împușcată de Alec Baldwin VIDEO

Applegate a primit aprecieri pentru rolurile sale din seriale TV precum ”Jesse” (1998-2000) şi ”Samantha Who?” (2007-2009).

Rolul din ”Dead To Me” i-a adus o nominalizare la Globul de Aur, Emmy, premiile Sindicatului Actorilor Americani (Screen Actors Guild -SAG) şi premiile galei Critics Choice Awards.

Ea a câştigat un trofeu Emmy Primetime pentru apariţiile sale în două episoade ale serialului ”Friends”, în 2002 şi 2003.

Applegate a făcut parte, de asemenea, din formula iniţială a Pussycat Dolls, pe vremea când aceasta era o trupă burlescă.

Christina Applegate, diagnosticată cu scleroză multiplă

Actriţa s-a remarcat şi în lungmetraje, precum ”Anchorman: The Legend of Ron Burgundy” (2004) şi continuarea acestuia, ”Anchorman 2: The Legend Continues”, ”Bad Moms” (2016), ”The Sweetest Thing” (2002) sau ”Crash Pad” (2017). Ea a evoluat şi pe scena din Broadway, în producţia ”Sweet Charity” (2005).

În SM, stratul protector care înconjoară fibrele nervoase din creier şi măduva spinării – cunoscut sub numele de mielină – se deteriorează. Sistemul imunitar atacă în mod eronat mielina, provocând cicatrici sau scleroză. Mielina deteriorată perturbă semnalele nervoase – precum scurtcircuitul cauzat de un cablu electric deteriorat. În cazul în care procesul nu este tratat, în cele din urmă, afecţiunea poate provoca neurodegenerare permanentă.

În 2008, Applegate a suferit o dublă mastectomie după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân. Ea a optat pentru această intervenţie după ce a fost testată pozitiv cu gena cancerului de sân BRCA1.

Applegate este căsătorită cu Martyn Enable, membru fondator al trupei de rock alternativ din anii ’90 Porno for Pyros.