Christoph Daum, avertizat de antrenorul Germaniei, înainte de meciul cu Kazahstan: Mulţumeşte-te cu un punct!

Christoph Daum, antrenorul naţionalei de fotbal a României, a susţinut miercuri o conferinţă de presă în care a explicat cum a pregătit meciurile cu Armenia şi Kazahstan, programate sâmbătă şi marţi, în preliminariile CM 2018.

RomaniaTV.net
05 oct. 2016, 12:39
Christoph Daum, avertizat de antrenorul Germaniei, înainte de meciul cu Kazahstan: Mulţumeşte-te cu un punct!

Naţionala României a început preliminariile CM 2018 cu un egal, 1-1 cu Muntenegru, iar acum o aşteaptă două deplasări, în Armenia şi Kazahstan.

Selecţionerul Christoph Daum s-a arătat mai îngrijorat de meciul cu Kazahstan din pricina faptului că această confruntare se va disputa pe un teren sintetic. Antrenorul german spune că a discutat atât cu omologul său polonez, cât şi cu Joachim Low despre partida de marţea viitoare. „Mâine (n. red. joi) vom avea un antrenament pe un teren sintetic la Buftea, apoi alte două antrenamente pe o asemenea suprafaţă la Kazahstan. Am vorbit cu antrenorul Poloniei şi mi-a spus că s-a bucurat că a scăpat fără accidentări şi a obţinut un punct. Am vorbit şi Low şi mi-a spus că e mai bine să joci pe acel teren când nu ai neapărată nevoie de cele trei puncte şi trebuie să te mulţumeşti şi cu un egal. Noi avem nevoie de toate cele trei puncte„, a declarat Chrisoph Daum.

Armenia – România se va juca pe 8 octombrie la Erevan, iar meciul cu Kazahstan va avea loc la Astana pe 11 octombrie.