Christoph Daum, DESFIINŢAT de Cornel Dinu. „Un torţionar al fotbalului românesc!”

Cornel Dinu a vorbit in termeni duri la adresa selectionerului Christoph Daum.

06 sept. 2016, 13:29
Christoph Daum, DESFIINŢAT de Cornel Dinu. „Un torţionar al fotbalului românesc!”

Cornel Dinu l-a numit pe Christoph Daum „un tortionar al fotbalului romanesc”.

„Ma asteptam la o ordine germana, o ocupare rationala a terenului, sa existe o concordanta intre ceea ce a spus selectionerul ca va pregati si ce a iesit de fapt. N-a gasit insa formula potrivita. Mai mult, a reusit performanta unica in istoria echipei nationale ca jucatorii de pe banca sa fie mai buni decat cei din teren.

Echipa n-a jucat deloc sus, n-a facut pressing, s-a intins pe toata suprafata terenului, n-a avut un bloc functional care sa se deplaseze in terenul advers si apoi sa se retraga cu efectivul in jumatatea proprie pe defensiva. Adica nimic aplicat din imensa propaganda tactica a lui Daum din ultimele saptamani. Burleanu a angajat o alta forma de tortionar al fotbalului romanesc”, a spus Cornel Dinu intr-un intervu acordat GSP.

Reghecampf, atac dur la adresa lui Daum. „Nu trebuia adus!”

Dinu a continuat criticile dure adresate lui Daum dupa debutul din meciul cu Muntenegru: „Asa-zisul romb de la mijlocul terenului n-a fost niciun romb. Sapunaru ii pazea pe cei doi stoperi. Hoban se misca undeva spre stanga, Bicfalvi venea in dreapta si in spatele varfului intr-un haos la care Daum a avut de pe margine statutul de martor. Asta a fost Daum: un martor teatral al haosului! N-am vazut nicio incercare de ordonare, niciun secund care sa intervina cu indicatii clare de pe banca”.