Christoph Daum, fostul selecţioner al României, diagnosticat cu cancer: „Sunt un luptător şi voi înfrunta această provocare cu optimism şi din toate puterile”

Christoph Daum, fost selecţioner al naţionalei României, a anunţat, vineri, pe Instagram, că a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu ceva timp, el precizând că tratamentul are rezultate pozitive.

21 oct. 2022, 20:01
Christoph Daum, fostul selecţioner al României, diagnosticat cu cancer: „Sunt un luptător şi voi înfrunta această provocare cu optimism şi din toate puterile”

Christoph Daum, antrenor cu 10 meciuri pe banca primei reprezentative a României, bilanț 3 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri, a redactat o scrisoare adresată fanilor fotbalului.

“Aş vrea să mă adrezez astăzi vouă cu un mesaj foarte personal: din nefericire, a trebuit să mă retrag din viaţa publică în ultimele luni deoarece am fost diagnosticat cu cancer la un control de rutină. De atunci, am fost alături de prof. dr. Jurgen Wolf şi echipa de la CIO Koln pe cele mai bune mâini şi mă bucur că tratamentul funcţionează foarte bine în cazul meu!

Mă ştiţi: sunt un luptător şi voi înfrunta acestă provocare cu optimism şi din toate puterile. Drept urmare, vă rog să ţineţi cont de faptul că am nevoie să mi se respecte intimitatea ca să mă fac bine cât mai curând posibil”, a notat Daum.

Citeşte şi: CUTREMUR! Simona Halep a fost prinsă dopată! E final de carieră! „O să lupt până la capăt! Nu mi-a trecut niciodată prin cap să trişez”

El i-a îndemnat pe urmăritorii săi de pe Instagram să îşi facă investigaţiile pentru depistarea cancerului.

Christoph Daum, în vârstă de 68 de ani, a fost selecţionerul României în perioada iulie 2016 – septembrie 2017.

Citeşte şi: Ilie Năstase o dinamitează pe Simona Halep după ce a fost prinsă dopată! „Vai de capul meu! Vai de mine! Nu pot să cred!”