CHRISTOPH DAUM nu vrea să plece de la NAŢIONALA ROMÂNIEI. „Garantez că ne calificăm pentru EURO 2020!”

Christoph Daum, selecţionerul german al "tricolorilor", a vorbit despre posibilitatea de a rămâne la echipa națională și după preliminariile CM 2018.

28 aug. 2017, 10:52
CHRISTOPH DAUM nu vrea să plece de la NAŢIONALA ROMÂNIEI. „Garantez că ne calificăm pentru EURO 2020!”

Christoph Daum susține că România are fotbaliști de calitate, care ar putea califica naționala la Euro 2020.

Christoph Daum a anunţat LOTUL pentru meciurile cu Armenia şi Muntenegru. SURPRIZE MARI

„Chiar dacă ai un contract, nu știi niciodată când se va termina. Așa este în fotbalul profesionist. Sunt două categorii de antrenori: care au fost concediați înainte de finalul contractului și care pleacă după terminarea contractului. Sunt foarte motivat să lucrez pentru România, să aduc noi jucători, o nouă imagine pentru fotbalul românesc. Mă identific cu țara, cu jucătorii și cu oamenii. Dau ce am mai bun și o voi face până în ultima secundă. 

Pot să spun că jucători ca Hanca, Băluță, Rotariu, Marin și Ivan trec prin procese de dezvoltare și sunt jucători de viitor. Pot garanta că dacă ei se vor dezvolta, ne vom califica pentru EURO 2020. 

FRF trebuie să stabilească ce așteptări are, ce obiective are. Eu am prezentat obiectivele mele Comisiei Tehnice și Comitetului Executiv. Sunt deschis la discuții, nu e important ce vreau eu, e important cum se dezvoltă România. Să concurăm la un nivel mai înalt”, a spus Christoph Daum al conferința de presă susținută la Mogoșoaia înaintea partidelor cu Armenia și Muntenegru.