Christoph Daum, prima măsură după egalul cu Muntenegru

Christoph Daum, selectionerul Romaniei, a anuntat, intr-un interviu acordat presei din Germania, prima masura pe care o pregateste dupa debutul nefast din meciul cu Muntenegru, incheiat la egalitate, scor 1-1.

06 sept. 2016, 16:20
Christoph Daum, prima măsură după egalul cu Muntenegru

Christoph Daum a vorbit cu jurnalistii germani de la Frankfurter Rundschau si a anuntat ca va incerca sa descopere noi fotbalisti pentru a-i naturaliza. Selectionerul spera sa gaseasca in Europa fotbalisti eligibili pentru a-i aduce in premiera la lotul national.

Christoph Daum, DESFIINŢAT de Cornel Dinu. „Un torţionar al fotbalului românesc!”

„In momentul de fata verific tot ce pot naturaliza. Caut in Europa fotbalisti cu mama sau tata din Romania, care nu au jucat pentru o alta nationala”, a spus Daum pentru sursa citata.

Daum a mai mentionat ca munceste 15 ore pe zi pentru a duce Romania la Cupa Mondiala si a promis ca va sta in tara noastra in jur de 9 luni pe an.

Reghecampf, atac dur la adresa lui Daum. „Nu trebuia adus!”

Ideea naturalizarilor la echipa nationala nu este noua, dar a fost gandita doar in ideea de a aduce straini carora urma sa le acordam cetatenia. Pana in prezent s-au vehiculat numele lui Mario Camora (CFR Cluj) si William de Amorim (Steaua), insa acestia nu au fost convocati. De asemenea, si Federatia Romana de Fotbal s-a aratat dispusa sa naturalizeze jucatori.