CHUPACABRA EXISTĂ! Creatura BIZARĂ a fost surprinsă timp de 11 ZILE în apropierea unui oraş FOTO

O serie de imagini bizare au fost postate recent pe internet. Astfel, creatura mitică Chupacabra, cunoscută ca "bestia care bea sânge de capră", a fost fotografiat recent în apropierea oraşului Houston după ce animalul a fost văzut timp de 11 zile în zona respectivă.

05 feb. 2014, 07:28

Imaginile au fost surprinse la începutul lunii februarie în oraşul american Houston. Inedită este asemănarea animalului cu creatura care a fost fotografiată la începului anului 2011 în Texas, fiind vorba de un câine mare, fără păr, cu urechi ascuţite şi o coadă lungă şi subţire, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Câine ALBASTRU, descoperit în Texas. Localnicii cred că este legendarul Chupacabra FOTO

Misterioasele Chupacabras, care sug sângele animalelor domestice, sunt considerate creaturi mitice de către cei mai mulți experți, dar nutritionista Phylis Canion, cu sediul în Texas, a găsit rămășițele unui câine cu piele albastră, care ar putea dovedi existența lor.

Citeşte şi Misterele neexplicate ale anului 2011 şi cele care ne însoţesc în 2012 VIDEO

Oamenii din zonă sunt speriaţi şi au început monteze capcane într-o încercare disperată de a-şi proteja gospodăriile de bizara creatură care ar putea să le omoare animalele de companie.