Cicatrice misterioasă observată pe gâtul lui Putin la slujba de Paște: ”Am înțeles de unde a venit simbolul Z”

În timp ce participa la slujba de Paște de la Catedrala Mântuitorului Hristos din capitala Rusiei, pe gâtul lui Putin a fost văzută o urmă ciudată, care seamănă cu o cicatrice extinsă.

17 apr. 2023, 12:38
Cicatrice misterioasă observată pe gâtul lui Putin la slujba de Paște: ”Am înțeles de unde a venit simbolul Z”

Poza cuPutin a fost făcută de fotograful agenției de știri de stat „TASS” și a atras atenția jurnalistului ucrainean, Denis Kazansky, care a postat-o pe canalul său Telegram.

Semănând cu o cicatrice sau cu o cută adâncă a gâtului, semnul este situat exact în mijlocul gâtului și, printr-o coincidență misterioasă, seamănă cu o svastică în Z, sub semnul căreia armata rusă a invadat Ucraina în urmă cu un an.

„Oh, ce este cu Volodia? Se pare că am înțeles de unde a venit simbolul Z”, comentează ziaristul.

Cicatricea lui Putin

Anterior, în presa internațională au apărut relatări, în care Putin era suspect de cancer tiroidian. De asemenea, s-a observat o cicatrice misterioasă pe mâna dreaptă a lui Putin în timpul unei vizite la un teren de antrenament din regiunea Ryazan.

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat duminică, cu prilejul Paştelui ortodox, pe patriarhul Kirill al Rusiei, pentru rolul „consolidator” pe care îl joacă pentru societate şi tineri. Kirill se numără printre susținătorii declarați ai invaziei Rusiei în Ucraina.

Citește și: Decizie oficială pentru bărbații sub 60 de ani. S-a dat ordin: vor fi chemați în armată!

„Ţin să-mi exprim profunda recunoştinţă pentru munca voastră neobosită şi dezinteresată menită să apere valorile istorice, spirituale, morale şi familiale durabile, să educe şi să lumineze tinerii”, a declarat Putin într-un mesaj, după ce a luat parte la liturghia din Catedrala Iisus Mântuitorul din Moscova.

„În decursul a numeroşi ani, vorba voastră pastorală înţeleaptă a servit la consolidarea societăţii. Astăzi, în timp ce ne confruntăm cu grave provocări, ea este cu precădere importantă”, a adăugat preşedintele rus, potrivit AFP, citat de Digi 24.

Citește și: Patru morţi şi zeci de răniţi într-un atac armat la petrecere în Dadeville, Alabama