Cifră RECORD de 50 milioane de abonaţi pe Twitter. Cine este vedeta care a reuşit această performanţă

Cântăreaţa americană Katy Perry a stabilit vineri un record istoric pe Twitter, devenind prima persoană din lume ce a adunat peste 50 de milioane de abonaţi pe contul ei.

01 feb. 2014, 20:49

Twitter Counter, care oferă cifrele de utilizare a reţelei sociale, a anunţat că ea a trecut vineri această cifră simbolică, care era de 50.025.735 de abonaţi la 21.43 GMT, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Lovitură pe Twitter: Katy Perry, la un pas de a atinge cifra record de 50 de milioane de followers

Pe contul ei @katyperry, cântăreaţa de 29 de ani, în prezent în topul titlurilor vândute cu ‘Dark Horse’, nu a făcut niciun comentariu în legătură cu acest record dar îi mulţumea Madonnei pentru invitaţia de a supraveghea o expoziţie de artă caritativă, Art for Freedom, organizată de star.

Cântăreţul canadian Justin Bieber a detronat-o pe Lady Gaga în iunie pentru titlul de persoana cea mai urmărită pe reţeaua socială, dar apoi a trebuit să-şi cedeze locul lui Katy Perry în noiembrie. Justin Bieber adună în prezent puţin peste 49,2 milioane de abonaţi.

Citeşte şi O vedetă face mărturisiri complete: „La 16 ani, mi-am pierdut virginitatea pe bancheta unui Volvo”

Preşedintele american Barack Obama se află pe locul trei cu 41,2 milioane. Lady Gaga, pe locul al patrulea cu 41,02 milioane, a bătut un prim record în martie 2012, devenind prima persoana cu 20 de milioane de abonaţi pe Twitter.