Lovitură pe Twitter: Katy Perry, la un pas de a atinge cifra record de 50 de milioane de followers

Cântăreaţa americană Katy Perry se afla joi pe punctul de a deveni prima persoană din lume care adună 50 de milioane de followers pe contul ei de Twitter.

RomaniaTV.net
31 ian. 2014, 13:09
Lovitură pe Twitter: Katy Perry, la un pas de a atinge cifra record de 50 de milioane de followers

Potrivit Twitter Counter, aplicaţia care oferă cifrele de utilizare a reţelei de socializare, cântăreaţa în vârstă de 29 de ani ar trebui să depăşească acest prag simbolic în cursul zilei de vineri.

Joi, contul artistei americane, aflată în prezent în topul vânzărilor din Statele Unite cu albumul „Dark Horse„, număra 49.989.780 followers.

Katy Perry, care publică în mod regulat tot felul de noutăţi pe Twitter, dar care urmăreşte la rândul ei doar 130 de conturi, „nu s-a lăudat niciodată cu recordurile ei pe Twitter”, afirmă reprezentanţii acestei reţele de microblogging.

Cântăreţul canadian Justin Bieber a detronat-o pe Lady Gaga în iunie 2013, devenind persoana cu cel mai mare număr de followers pe această platformă, însă a fost nevoit să cedeze primul loc în favoarea cântăreţei Katy Perry, în noiembrie.

Justin Bieber are în prezent puţin peste 49,2 milioane de admiratori pe Twitter.

Preşedintele american Barack Obama se află pe locul al treilea cu 41,2 milioane de abonaţi.

Lady Gaga, aflată pe locul al patrulea, cu 41,02 milioane de fallowers, a bătut un prim record în martie 2012, devenind prima persoană din lume cu 20 milioane de abonaţi pe Twitter.


loading...