Cimitir transformat în ring de lupte. S-au luat la bătaie cu lopeți, ciocane, macete și bâte în timpul unei înmormântări

Un cimitir a fost transformat în câmp de luptă chiar în timpul unei înmormântări, după un scandal uriaș în familie.

20 feb. 2023, 23:35
Cimitir transformat în ring de lupte. S-au luat la bătaie cu lopeți, ciocane, macete și bâte în timpul unei înmormântări
Bătaie cu macete în cimitir chiar în timpul unei ceremonii funerare

Cimitir transformat în câmp de luptă în timpul unei înmormântări. Persoanele implicate au folosit lopeți, ciocane, macete și bâte de baseball.

Totul s-a petrecut în Swanesea, Țara Galilor, în vara anului trecut, după ce două facțiuni rivale ale aceleiași familii au început să se certe. În acel moment, în cimitir aveau loc două înmormântări, familiile îndurerate fiind prinse la mijloc, potrivit Metro.

Citește și: Robert, un asistent medical din Bihor, găsit fără suflare într-un cimitir. S-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare. Familia și colegii sunt șocați: „O să ne lipsești”

O încăpere a crematoriului amplasat în incinta cimitirului a fost avariată. Grupările și-au folosit mașinile în timpul altercației, mai multe vehicule fiind distruse. Nouă participanți la scandal au fost arestați.

Persoanele arestate au primit și sentințele. Frații Jonhn Murphy, de 18 ani, și Paddy Murphy, în vârstă de 19 ani, au primit pedepse cu suspendare, iar tatăl lor, Patrick Murphy, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Andrew Thomas, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare.

Citește și: Femeie strivită de maşină în cimitir. Copilul ei a fost martor la accident

Martin John O’Brien, în vârstă de 58 de ani, John Joe O’Brien, 53 de ani, au primit câte 16 luni de închisoare cu executare.

Jeffrey Tawse, 23 de ani, și John Coffey Jnr, 24 de ani, au primit 18 luni de închisoare cu executare. James Coffey, 45 de ani, va sta la închisoare 2 ani și 3 luni.