Robert, un asistent medical din Bihor, găsit fără suflare într-un cimitir. S-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare. Familia și colegii sunt șocați: „O să ne lipsești”

Robert, un asistent medical de 44 de ani, a fost găsit mort într-un cimitir. Bărbatul s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare.

13 feb. 2023, 19:05
Robert, un asistent medical din Bihor, găsit fără suflare într-un cimitir. S-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare. Familia și colegii sunt șocați: „O să ne lipsești”

Incidentul tragic s-a petrecut în orașul Marghita din județul Bihor. Robert s-a sinucis împușcându-se în cap chiar în locul în care e înmormântat tatăl său. Martorii au sunat imediat la 112 și au spus ce s-a întâmplat.

Conform primelor informații, Robert era asistent medical și a decis să-și pună capăt zilelor cu arma de vânătoare pe care o deținea legal.

Citește și Care a fost, de fapt, cauza morţii lui Bogdan Socol. Medicii legişti au finalizat autopsia: ce scrie în certificatul de deces

„La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Bihor, iar din primele investigații efectuate, persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 44 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor. La fața locului a fost descoperită o armă de vânătoare și cartușe aferente, bărbatul fiind deținător legal al armei respective.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ BIhor, Alina Fărcuța, pentru bihon.ro.

Citește și Numărul morților după cutremurele care au zguduit Turcia și Siria a depăşit 33.000. ONU avertizează că bilanțul victimelor s-ar putea dubla

Robert Papp lucra ca asistent în cadrul Spitalului Municipal din Marghita, pe secția de Ortopedie. Colegii bărbatului nu s-au așteptat niciun moment să recurgă la acest gest șocant. „Suntem şocați şi avem inimile pline de durere de trecerea în cele veşnice, neaşteptată şi tragică a colegului nostru renumit şi iubit, Papp Robert Eduard, asistent medical principal la Cabinetul de Ortopedie. Robi! O să ne lipseşti! Te vom păstra mereu în amintirile noastre! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au transmis colegii asistenului.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc nefericitul eveniment. În urma efectuării necropsiei va fi dezvăluită și cauza morții.