Cina perfectă în funcţie de zodie. Feluri de mâncare pe care să le încerci la cină în funcţie de caracteristicile semnului tău zodiacal

Uneori, să decizi ce să mănânci la cină poate fi o adevărată provocare. Dar soluţii există întotdeauna.

28 sept. 2021, 13:04
Cina perfectă în funcţie de zodie. Feluri de mâncare pe care să le încerci la cină în funcţie de caracteristicile semnului tău zodiacal

Cina perfectă în funcţie de zodie. Îţi dăm o mână de ajutor în luarea acestei decizii propunându-ţi câteva idei bazate pe semnul tău zodiacal.

Berbec: Pad Thai

Pad Thai este felul de mâncare perfect pentru Berbeci, deoarece aceşti nativi sunt spontani şi adoră să-şi etaleze abilităţile impresionante de gătit. Berbecul o personalitate puternică, este plin de energie, aşa că această mâncare cu specific thailandez este potrivită pentru a-şi arăta latura ‘picantă’. Şi până la urmă, cum să nu adori un bol aburind de tăiţei thailandezi dulci şi suculenţi?

Taur: Pizza de casă

Taurul este încăpăţânat în mod natural, dar, în acelaşi timp, iubitor şi pasional. O pizza de casă este exact ceea ce ai nevoie, pizza fiind un fel de mâncare clasic şi întotdeauna la îndemână. În plus, dacă eşti un gurmand pretenţios, poţi alege exact ce toppinguri.

Gemeni: Spaghete şi chiftele

Gemenii au, uneori, personalităţi multiple. Spaghetele şi chifteluţele sunt perfecte pentru cină, fiind la fel de complexe ca aceşti nativi. Vei obţine ce este mai bun din fiecare îmbucătură din această combinaţie excelentă de brânzeturi şi carne cu sos.

Citeste si Horoscopul păcătoşilor. Care este păcatul tău în funcţie de zodie

Rac: Friptură

Racul apreciază aproape întotdeauna o masă reconfortantă pregătită acasă, asta pentru că îi aminteşte de copilărie. Şi asta deoarece Racul este un semn foarte emoţional, astfel încât acest fel de mâncare îl va face să simtă toată nostalgia trecutului. Friptura la grătar şi cartofii sunt perfecţi pentru aceşti nativi. Pentru un plus de savoare, nu uita de legume, indiferent că le preferi crude sau gătite.

Leu: Macaroane şi brânză

Leii au o predilecţie pentru toate lucrurile clasice şi sentimentale. Macaroanele şi brânza îi vor duce înapoi în trecut, la gusturile de bază. În acelaşi timp, apreciază şi lucrurile fine, aşa că poţi condimenta această reţetă clasică cu trufe şi pesmet.

Fecioară: Tacos cu creveţi

Fecioara este, adesea, sufletul oricărei petreceri, dar totodată poate fi liniştită şi discretă. O mâncare mexicană precum tacos cu creveţi îţi va oferi o multitudine de arome şi texturi care îţi vor activa toate simţurile. Adaugă nişte porumb proaspăt, coriandru şi guacamole pentru un plus de aromă.

Balanţă: Pâine prăjită cu avocado şi ou

Balanţele sunt timide, dar, în egală măsură, apreciază şi prieteniile. Pâinea prăjită, crema de avocado şi oul poşat reprezintă o idee perfectă pentru acest semn prietenos. Grăsimile sănătoase şi gustul reconfortant sunt exact ceea ce au nevoie. Pune jumătate de avocado deasupra unei felii de pâine integrală prăjită. Adaugă un ou poşat, sare, piper şi coriandru.

Scorpion: Orez cu legume

Personalitatea îndrăzneaţă a Scorpionilor este o trăsătură pe care aceşti nativi nu o pot ascunde. Îşi iau energia din substanţe nutritive proaspete şi sănătoase. Un bol cu orez şi ​​legume este perfect pentru acest semn. Adaugă legume amestecate, orez alb, iasomie, avocado şi pui la grătar.

Citeste si Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. Află-i secretul şi îţi va cădea la picioare

Săgetător: Pui cu portocale

Săgetătorul are întotdeauna o atitudine pozitivă şi adoră gustul dulce şi cel sărat. Puiul cu portocale este o idee perfectă pentru cină pentru acest semn, deoarece aceşti nativi adoră să călătorească şi să încerce preparatele specifice fiecărei regiuni sau ţări. Puiul cu portocale este o combinaţie nemaipomenită pentru aceşti nativi, deoarece pot experimenta arome internaţionale din confortul propriei case. Adaugă orez alb şi broccoli gătit la abur pentru un plus de substanţe nutritive.

Capricorn: Enchiladas de pui

Capricornul este renumit pentru exigenţa de care dă dovadă, aşa că reţeta de pui enchiladas este perfectă pentru el. Acest fel de mâncare tradiţional mexican este o combinaţie de arome şi tradiţii clasice, iar prepararea lui de la zero este o bună metodă de a prelua controlul preparării cinei.

Vărsător: Tăiţei de dovleac cu pesto

Vărsătorul este foarte creativ şi adoră să inventeze. Acest fel de mâncare de tăiţei de dovlecei cu pesto este perfect pentru a-i satisface nevoia de creativitate. Asezonează acest fel de mâncare cu pesto cremos şi condimente aromate sau brânză parmezan.

Peşti: French Toast

Peştii sunt un semn relativ relaxat. De obicei, nu ridică pretenţii, aşa că pâinea prăjită este oricând o alegere perfectă. Pentru ei, micul dejun servit la cină este probabil normal, aşa că nu vei da greş cu această reţetă simplă şi delicioasă cu zahăr. Ia câteva felii de pâine date prin ou şi pune-le pe o plită fierbinte până când se rumenesc uşor. Presară zahăr pudră, sos de ciocolată şi puţină frişcă. Dacă ai şi câteva felii de banane, foloseşte-le pentru un plus de aromă.

Sursa: www.society19.com