Cinci greşeli pe care le faci când te săruţi

Sărutul nu este o ştiinţă ce necesită un IQ de geniu, ci este, mai degrabă, arta de a-i arăta partenerului/ei că îl/o iubeşti. Însă, mulţi oameni fac greşeli atunci când sărută. Nu te mai întreba de ce nu-i place cum îl/o săruţi. Iată cinci greşeli pe care le faci când te săruţi.

RomaniaTV.net
02 nov. 2016, 08:50
Cinci greşeli pe care le faci când te săruţi

1. Respiratie urat mirositoare

Nimanui nu-i place sa fie sarutat atunci cand partenerului/ei ii miroase gura urat. Sunt sanse mari ca daca ti-a mirosit gura sa nu mai saruti aceeasi persoana niciodata. Fa ceva sa rezolvi situatia. Bea multa apa pentru a sta hidratat si, totodata, sa scapi de mirosul urat. Mai poti apela la guma, apa de gura, sau bomboane pentru improspatarea respiratiei.

Citeşte şi  Cât de bine ştii să săruţi? Vezi ce înseamnă sărutul perfect, pas cu pas

Evita alcoolul, fumatul consumul de peste/ceapa/usturoi cand ai planificata o intalnire cu sotul/ia. De asemenea, igiena este foarte importanta asa ca trebuie s-o mentii. Daca ai dintii cariati mergi la un stomatolog. Periajul dintilor nu este de ajuns, foloseste de asemenea si ata dentara. Nu uita sa-ti perii si limba. Asigura-te ca ai gura curata inainte sa-ti saruti jumatatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO