Cinci membri ai aceleiaşi familii arestaţi în Londra sub acuzaţia de terorism

Cinci persoane, membri ai aceleiaşi familii, au fost arestate de autorităţile britanice, miercuri, în Londra, pentru presupuse legături cu terorişti, printre acestea fiind reţinute şi trei adolescente.

12 aug. 2015, 18:26
Cinci membri ai aceleiaşi familii arestaţi în Londra sub acuzaţia de terorism

Potrivit Scotland Yard, cinci persoane au fost arestate miercuri în estul Londrei pentru presupuse legături cu membrii unor grupări teroriste, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a, în PERICOL de MOARTE. Terorişti afiliaţi Statului Islamic vor să o ucidă

Persoanele arestate, un bărbat în vârstă de 51 de ani, o femeie de 53 de ani şi trei adolescente cu vârste de 16, 17 şi respectiv 19 ani sunt membri ai aceleaşi familii. Ei au fost arestaţi de către autorităţile britanice pentru că sunt suspectaţi că deţin informaţii importante pentru o persoană care coordonează sau se pregăteşte să comită un act terorist. Cei cinci se află în prezent în custodia poliţiei.

Citeşte şi Peste 400 de presupuşi jihadişti au fost arestaţi în Arabia Saudită

Bărbatul a fost reţinut şi în baza unor suspiciuni pentru că ar fi deţinut actele de identitate false. Mai mult, adolescenta în vârstă de 16 ani a mai fost reţinută în luna iulie pentru că era suspectată de planificarea unui act terorist.