Cinci noi audieri în dosarul „Trofeul Calităţii”

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie continuă audierile în dosarul în care Adrian Grăjdan a cerut instanţei să excludă Inspectoratul de stat în Constructii ca parte civilă în dosarul "Trofeul Calităţii". Procurorii DNA vor să afle dacă fostul şef a luat singur această decizie sau a avut complici. Adrian Grăjdan este urmărit penal pentru favorizarea infractorului.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 13:48
Cinci noi audieri în dosarul „Trofeul Calităţii”

Alte cinci persoane angajate în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) au fost chemate la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, deocamdată în calitate de martori.

Adrian Grăjdan este pus sub urmărire penală, fiind acuzat pentru favorizarea infractorului, iar procurorii vor să afle cu exactitate dacă el a luat decizia de a retrage Inspectoratul de Stat în Construcţii ca parte civilă în dosarul „Trofeul Calităţii”.

Pe 16 mai 2012, chiar reprezentanţii ISC au mărit prejudiciul şi au ajuns la suma de 7,5 milioane lei. Pe de altă parte, luni a fost audiată cea care se afla la conducerea ISC la acea vreme. Săptămâna trecută a fost audiat, timp de opt ore, şi Adrian Grăjdan. El a fost pus sub urmărire penală, însă în stare de libertate