Cinci persoane, prinse la paradă cu bannere cu mesaje contra forţelor de ordine

Cinci persoane venite să asiste la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf au fost duse la Poliţie, pentru verificări, după ce asupra lor au fost găsite mai multe bannere şi pliante cu mesaje împotriva forţelor de ordine, informează Jandarmeria Capitalei.

RomaniaTV.net
01 dec. 2012, 16:48
Cinci persoane, prinse la paradă cu bannere cu mesaje contra forţelor de ordine

Potrivit estimărilor Jandarmeriei, la parada de la Arcul de Triumf au asistat aproximativ 20.000 de oameni.

Jandarmeria mai precizează, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că la evenimentele organizate cu aceeaşi ocazie de Primăria Sectorului 2, la care au participat peste 5.000 de persoane, un bărbat a fost amendat cu 400 de lei, pentru injurii şi provocare de scandal, iar altuia i-au fost întocmite acte de constatare pentru loviri şi alte violenţe, după ce a agresat fizic o femeie în vârstă.

Tot sâmbătă, în sectorul 6, pe bulevardul Iuliu Maniu, un tânăr de 17 ani a fost prins de o patrulă de jandarmi după ce a distrus o reclamă stradală de unde a sustras cabluri şi obiecte din cupru. Tânărului i-au fost întocmite acte de constatare pentru distrugere şi furt calificat.

Peste 300 de jandarmi au asigurat protecţia participanţilor, ordinea şi liniştea publică pe durata desfăşurării manifestărilor organizate în Capitală cu ocazia Zilei Naţionale.