Cinci ţinute pe care să le eviţi dacă eşti scundă

Unele piese vestimentare te ajută să creezi iluzia unui corp alungit, dar altele pot accentua faptul că ești mică de statură. 

19 iul. 2017, 16:36
Cinci ţinute pe care să le eviţi dacă eşti scundă

Află ce să eviți

Topurile lungi

Tricourile și în general topurile lungi sunt piese vestimentare care le dezavantajează pe femeile care au o înălțime sub medie. Acestea alungesc vizual trunchiul și reduc din lungimea picioarelor, ceea ce te va face să pari și mai mică. Dacă ai astfel de topuri, este de preferat să le scurtezi sau să le porți băgate în pantaloni și fuste, în partea din față. Astfel vei lăsa impresia unor picioare mai lungi, pentru că talia va fi pusă în evidență.

Rochiile cu talie căzută

Este vorba despre acele rochii tip A care nu au o cusătură în dreptul taliei, ci puțin mai jos. Chiar dacă astfel de modele sunt interesante și amintesc de stilul rochiilor flapper din anii ’20, nu sunt o alegere bună în cazul în care ești minionă. Pentru că nivelul taliei este mai jos decât talia ta naturală, picioarele tale vor părea mai scurte.

Gențile masive

Gențile de dimensiuni mari sunt foarte practice și încăpătoare, dar au un dezavantaj major: sunt atât de grele încât sunt de obicei prevăzute cu mânere scurte, iar de multe ori le vei căra în mână. Acest lucru te dezavantajează în mod clar dacă ești mică de statură. O geantă masivă ținută în mâna va atrage privirea în jos, ceea ce accentuează faptul că ești minionă. De asemenea, prin comparație cu geanta vei părea și mai mică. Optează pentru poșete medii și mici, pentru plicuri și clutchuri.

Citeşte mai mult pe eva.ro