Cine a câștigat prima amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Jurizarea a fost aprigă: „Mi-am dat seama că unul dintre voi a vrut să mă omoare”

În prima ediție de la Chefi la cuțite, noii jurați, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu, s-au luptat pentru a câștiga prima amuletă din sezonul cu numărul 13.

18 mart. 2024, 23:52
Cine a câștigat prima amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Jurizarea a fost aprigă: „Mi-am dat seama că unul dintre voi a vrut să mă omoare”
Cine a câștigat prima amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu pentru a se întrece pentru prima amuletă pusă la bătaie de Irina Fodor în sezonul 13 de la Chefi la cuțite. Emoțiile au fost foarte mari, dar fiecare a dat tot ce a putut pentru a obține un preparat delicios.

După o degustare plină de emoții, Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul și a anunțat cine a câștogat prima amuletă din prima edișie a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 13.

Citește și: Cum s-au distrat Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în timp ce se difuza Chefi la cuțite, sezonul 13, fără ei: „S-a râs mult”

Ingredientul vedetă din prima confruntare a fost pipetul de pui și, deși pare un ingredient banal, acesta poate da bătăi de cap chiar și celui mai priceput bucătar.

Vlad Pădurescu a fost cel care a trebuit să decidă care a fost cel mai bun delicios preparat, care merită să câștige prima amuletă din sezonul 13. El a acordat și restul de trei tigăițe cu puncte.

După jurizare, ușile s-au deschis iar chef Pădurescu a intrat în platoul emisiunii alături de Irina Fodor, pentru a anunța verdictul.

„Mi-am dat seama că unul dintre voi a vrut să mă omoare, dar vă zic după”, a zis bucătarul.

Nimeni nu se aștepta la verdictul pe care acesta l-a dat în prima ediție.

„Preparatul de trei puncte a fost rulada de țelină”, a spus juratul despre farfuria lui Ștefan Popescu.

„Patru puncte a primit terina de piept de pui cu hribi”, a fost vestea ce l-a bucurat pe Orlando Zaharia.

Citește și: Chefi la cuţite 2024 LIVE VIDEO. Primul sezon fără Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu. Luptă „la polonic” pentru amuleta secretă

Tigăița de aur i-a fost oferită lui Chef Richard Abou Zaki, în timp ce Alexander Sautner a primit tigăița neagră, cu doar 2 puncte,

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan sunt cei trei bucătari care au decis să scrie următorul capitol din Chefi la cuțite, emisiune prezentată de Irina Fodor.

Fiecare chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile pentru amulete, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt chefii care trec în următoarea etapă, pentru că doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără intră câștogătorul cuțitului său de aur.