Cum s-au distrat Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în timp ce se difuza Chefi la cuțite, sezonul 13, fără ei: „S-a râs mult”

Postările din mediul online i-au dat de gol pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Ce făceau cei trei chefi în timp ce la televizor se difuza prima ediție din sezonul 13 de la Chefi la cuțite.

18 mart. 2024, 23:35
Cum s-au distrat Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în timp ce se difuza Chefi la cuțite, sezonul 13, fără ei: „S-a râs mult”
Ce făceau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în timp ce se difuza sezonul 13 de la Chefi la cuțite

A început sezonul 13 de la Chefi la cuțite, unde Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost jurați timp de 12 sezoane. Cei trei chefi au avut diverse ocupații în tot acest timp și au povestit totul pe rețelele sociale.

Timp de 12 sezoane, Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au făcut parte din juriul emisiunii, dar parcursul lor a ajuns la final cu puțin timp înainte ca filmările pentru sezonul 13 să înceapă.

Citește și: Cătălin Scărlătescu s-a enervat la culme! Ce i-a transmis Antenei 1, în frunte cu Roxana, producătoarea ”Chefi la cuțite”. ”Se cred Dumnezei și noi sclaveți pe care să îi jecmănească”

Aceștia au decis că locul lor nu mai este acolo, după ce ar fi ajuns la epuizare având în vedere că nu a existat pauză între filmări.

Ultimele lor postări de pe rețelele sociale demonstrează că au avut diverse activități care i-au ținut departe de canapea și televizor.

Cătălin Scărlătesci le-a arătat fanilor săi o rețetă pentru ardei umpluți, Sorin Bontea a gătit chili con carne, iar Florin Dumitrescu a avut câteva dileme privind ridichea albă, dar a făcut și pe Zâna Măseluță după ce una dintre fetițele lui a pierdut un dinte de lapte.

„S-a râs mult, dar s-a și plâns…de la ceapă”, a fost mesajul postat de Sorin Bontea pe contul lui de Instagram.

Citește și: Chefi la cuţite 2024 LIVE VIDEO. Primul sezon fără Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu. Luptă „la polonic” pentru amuleta secretă

La scurt timp după ce și-a anunțat plecarea de la Chef la cuțite, Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au fost dați în judecată de postul TV la care se difuza competiția culinară. Primul care a vorbit despre acest subiect a fost Scărlătescu, care a aflat tot ce s-a întâmplat de la un prieten.

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, „băi, v-a dat în judecată (nr. postul de televiziune la care apăreau)!” Îți dai seama că ne așteptam să ne dea  Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, conform Cancan.