Cine a convins-o pe Andreea Bănică să pozeze în Playboy: „Am acceptat datorită lor. Au încercat să-mi explice beneficiile”

Cine a convins-o pe Andreea Bănică să pozeze în Playboy. La începutul carierei sale, în 2001, când era în plină ascensiune, jumătatea de la Blondy a pozat în celebra revistă pentru adulți. Artista mărturisește că nu i-a fost ușor să ia această decizie, însă, paradoxal, cei care au convins-o au fost tocmai soțul, Lucian Mitrea, și tatăl ei.

27 dec. 2023, 23:44
Cine a convins-o pe Andreea Bănică să pozeze în Playboy: „Am acceptat datorită lor. Au încercat să-mi explice beneficiile”
Cine a convins-o pe Andreea Bănică să pozeze în Playboy

Cine a convins-o pe Andreea Bănică să pozeze în Playboy. La 45 de ani, artista se bucură de o siluetă demnă de invidiat. Ei bine, nu doar acum are cu ce să se laude, ci și în urmă cu mai mulți ani, când a pozat extrem de sexy, se bucura de forme voluptuoase și apetisante.

Atunci, cântăreața a câștigat sume mari de bani pe urma pozelor nud din revista pentru adulți, revistă în care au convins-o să pozeze chiar tatăl și soțul ei, Lucian Mitrea.

Citește și: Andreea Bănică, despre drama neștiută de nimeni! Vedeta a mărturisit tot ce nu a spus vreodată: ”Erau niște momente groaznice”

Cine a convins-o pe Andreea Bănică să pozeze în Playboy

Cred că tatăl meu a avut mare încredere în Lucian. Am simțit că mă dăruiește lui, pentru că ei chiar complotau. Se înțelegeau foarte bine, din multe puncte de vedere. După ce relația noastră a devenit oficială, când și-a dat seama că noi chiar avem o relație serioasă și ne iubim, ei au fost cei care au complotat ca eu să pozez în renumita revistă pentru bărbați.

Țin minte că tatăl meu mi-a spus că dacă vreodată mi se face o astfel de ofertă, să nu spun nu, deoarece este o artă, o artă a frumuseții, iar femeia trebuie iubită așa cum este ea, naturală. Ei complotau foarte mult, vorbeau despre ce e bine și ce e rău.

Am acceptat datorită lor, datorită celor doi bărbați din viața mea. Lucian a început să-mi explice toate beneficiile apariției și ca să pot fi cunoscută și iubită de public, trebuia să apar în această revistă.

A doua oară l-au sunat pe Lucian, și Lucian l-a sunat pe tatăl meu. Ei doi au vorbit, mi-a spus cum va fi, că voi poza doar topless, și mi-a spus că la ședința foto va fi doar el și fotograful. Uite, Nea Ion nu are nimic împotrivă, el își dorește treaba asta.

Într-adevăr, acea apariție în revistă a fost un plus foarte mare. La toate evenimentele, veneau oamenii cu revista„, a mărturisit Andreea Bănică în cadrul emisiunii „în Oglindă’.