Loredana Groza, ipostază sexy în vârf de munte. Vedeta nu a mai ținut cont de cele -16 grade și s-a pozat aproape dezbracată – FOTO

Loredana a reușit să își lase fanii cu gurile căscate după ce recent a postat pe rețelele de socializare o poză în care apare într-un body extrem de sexy și transparent.

27 ian. 2021, 15:15

Loredana Groza, ipostază sexy în vârf de munte. Și asta nu ar fi nimic. Vedeta și-a făcut apariția în ținuta extravagantă pe pârtie, unde temperatura nu era mai mare de -16 grade. Oamenii au rămas fără cuvinte când i-au văzut trupul perfect al cântăreței.

Loredana Groza, ipostază sexy în vârf de munte. Cum a apărut vedeta pe pârtie, la -16 grade

A postat imaginile pe contul de Instagram, iar reacția fanilor a venit imediat. „Ești o divă și arăți minunat. Se vede că faci mult sport”, „Cred că e cam frig pentru ținuta asta, dar arăți foarte bine”, „Ești din ce în ce mai sexy”, „Bravo, pentru curaj. Cred că e cam rece”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor. „Silueta mea nu este neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață care ține de disciplină.

„Silueta mea nu este neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață care ține de disciplină. De relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii. Sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat recent, pentru Libertatea, Loredana Groza.

Loredana face totuși niște eforturi substanțiale pentru a fi în formă – face mult sport și are un regim de viață extrem de echilibrat.

”Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios, spunea artista, cu ceva vreme în urmă, într-un interviu la Magic FM.

Dieta Loredanei Groza poate părea restrictivă pentru multă lume, însă artista nu se privează de nutrienții necesari unei alimentații sănătoase și nici nu face foamea. La micul dejun, Loredana consumă fructe proaspete sau uscate și iaurt, prânzul este compus în principal din proteine animale – carne slabă și pește -, însoțite de salată. La desert, artista preferă fructele, care, în afara faptului că sunt o bună sursă de vitamine, hidratează organismul. Cât despre cină, aceasta este formată, de obicei, din salate.

Citește și: Loredana Groza, vacanţă în Mexic. Imagini de pe plajă