Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la dineul de gală oferit de Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia la Madrid

Ţinuta pe care Prima Doamnă a României a purtat-o la dineul de după Summitul de la Madrid a atras atenţia opiniei publice. Şi nu într-un mod pozitiv, întrucât Carmen Iohannis a ales să iasă din rând adoptând o ţinută lipsită de sobrietate.

02 iul. 2022, 20:44

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele țării la dineul de gală găzduit de regii Spaniei, acolo unde a fost o adevărată apariție plină de culoare. Prima Doamnă a României a ales o rochie de lungime medie de culoare roz, cu mâneci foarte scurte și brodate, la care a asortat o pereche de sandale crem și un clutch în aceeași nuanță, în timp ce majoritatea participanților au ales o ținută sobră.

Designerul care a creat rochia Primei Doamne este Eli Lăslean, care a postat un mesaj de mulțumire adresat acesteia pentru alegerea făcută. Rochia purtată de Carmen Iohannis a fost realizată special pentru această ocazie, materialul ales fiind tafta satinată, simplă, dar de efect, după cum o descrie designerul. Detaliile de pe mânecile rochiei au fost cusute cu fir de argint.

Aseară, la dineul de gală de la Madrid, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie elegantă, din tafta satinată, realizată în atelierele ELLIS, pentru această ocazie. Decupajele de broderie cu fir argintat aplicate pe mâneci au completat linia rochiei de o simplitate studiată și foarte feminină. Mulțumim, Carmen Iohannis, pentru încrederea acordată!”, a fost mesajul designerului.

Citeste si Ce poreclă a primit Carmen Iohannis după gafa vestimentară de la Madrid. Internauţii s-au amuzat copios

Victor Ciutacu şterge pe jos cu Carmen Iohannis după dineul de gală de la Madrid: „Nu-ţi afişezi cârnaţii prin sandale când o arzi la ţinută de gală”

Victor Ciutacu a criticat dur ţinuta Primei Doamne a României la dineul din prima zi a Summitului de la Madrid. Jurnalistul România TV a atras atenţia asupra faptului că eticheta nu permite purtarea sandalelor la un astfel de eveniment, ţinuta, per ansamblu, fiind lipsită de sobrietate.

Carmen Iohannis a ales să iasă, însă, din rând şi a adoptat o ţinută lipsită de sobrietate, lucru pentru care jurnalistul Victor Ciutacu a taxat-o. În postarea sa, Ciutacu nu a ezitat să-l taxeze şi pe campionul la înot David Popovici, care a mers la întâlnirea cu premierul Ciucă de la Palatul Victoria în… „budigăi”

Femeia asta nu poate si pace sa priceapa ca, daca nu esti de pe sant, nu iti afisezi carnatii prin sandale cand o arzi la tinuta de gala. Da’ as fi curios sa-l cunosc pe creatorul care i-a pus aripioarele alea de Russell Crowe in Gladiatorul. Sa ne mai miram ca poporul suveran aplauda prezenta lui David Popovici in budigai la Palatul Victoria?”, a scris Ciutacu pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victor Ciutacu (@victorciutacu)

Citeste si Carmen Iohannis, mesaj pentru Pavel Mihăilescu, elevul din Sibiu cu 10 la BAC: „Felicitări din partea D-nei Diriginte!”


loading...
Partenerii noștri