Cine a fost primul iubit al Simonei Halep și ce legături are familia acestuia cu Regele Mihai

Simona Halep a fost discretă cu privire la relațiile ei până la căsătoria cu Toni Iuruc, însă s-a aflat cine a fost unul dintre primii iubiți ai sportivei și cu ce se ocupă acesta.

26 sept. 2022, 11:52
Cine a fost primul iubit al Simonei Halep și ce legături are familia acestuia cu Regele Mihai

Primul antrenor al Simonei Halep, Ioan Stan, a declarat, la un moment dat, că sportiva ar fi avut o relație cu Andrei Mlendea, după ce a fost împreună cu un alt antrenor tânăr care a fost concediat de Stere Halep din cauza acestui lucru.

Simona Halep și Andrei Mlendea ar fi început relația când sportiva a împlinit 18 ani, iar povestea a durat trei ani. Mlendea e fiul fostului primar al Beiușului, Petru Căluș Mlendea, intelectual și fost director la mai multe societăți. Antrenorul susținea în interviuri că tenisul este doar o pasiune care îi aduce plăcere, devenind campion național și european de juniori,  la vârsta de 16 ani.

“A început tenisul la baza sportivă de lângă gară cu un antrenor din Brăila. După ce a obținut aceste performanțe la nivel național și European a fost luat să se antreneze la Brașov. Andrei a fost doi ani în America, a venit după el chiar marele tenisman Michael Chang, care l-a dus la academia din Fort Worth, Texas, unde s-a pregătit doi ani. Mama lui și l-a dorit acasă, iar Andrei s-a întors. A intrat ulterior în antrenorat. Prima pe care a antrenat-o a fost Irina Begu”, povestea tatăl lui Andrei Mlendea.

Fostul primar al Beiușului a preferat să fie discret cu privire la relația fiului său cu Simona Halep, din respect pentru familia acestuia: „Simona Halep este o fată extraordinară. A fost la noi, la Beiuș. În vremea aceea nu se făceau atâtea deplasări cu avioanele, mai lăsa mașina…Dar Andrei are acum o familie, o soție care ocupă o poziție de top într-o firmă de telefonie mobilă, o tulceancă ce l-a adus cu picioarele pe pământ, are doi copii extraordinari…Știu că lui Andrei nu i-a picat bine aceea despărțire prin SMS, dar mă bucur că au gestionat cu eleganță acel moment”. Relația dintre cei doi a luat capăt în 2013, sportiva concediindu-l prin SMS, chiar dacă se aflau la două camere distanță.

Citește și: Simona Halep l-a uitat deja pe Toni Iuruc. Cu cine a fost surprinsă la o terasă din Capitală FOTO

Andrei Mlendea era apreciat de familia Simona Halep

Familia Simonei Halep crede că antrenorul este omul care i-a redat acesteia încrederea în sine, iar tatăl campioanei, Stere Halep, spunea în urmă cu câțiva ani: „Simona este pregătită de câtva timp de Andrei Mlendea. Este un băiat de excepţie, alături de care şi-a recăpătat încrederea în sine. Nimic nu e întâmplător. Acum sunt împreună în Olanda, pentru a pregăti Wimbledonul”, conform bihon.ro.

Antrenorul are 38 de ani acum, lucrează în cadrul Federației Române de Tenis, este antrenor de Cupă Davis și manager la echipa de juniori până în 16 ani. Andrei antrenat-o și pe Jelena Jankovic, fost număr 1 mondial și a colaborat cu Marius Copil și Ana Bogdan.

Citește și: Mouratoglou rupe tăcerea! Dezvăluirile care explică totul despre Simona Halep

Legătura dintre familia Mlendea și Regele Mihai

În urmă cu mai mulți ani, Regele Mihai a făcut o vizită la Beiuș, aceasta fiind pregătită chiar de familia primarului. Vizita Reginei Ana și a Regelui Mihai a fost un eveniment important care va rămâne în istoria orașului. În acea perioadă Petru Mlendea era consilier local. „Am fost atunci cu Regele Mihai la Şebiş, la o biserică, iar Majestatea Sa a condus maşina până acolo. Spre surprinderea mea, culmea, Regele şi Regina Ana şi-au amintit, cu prilejul vizitei noastre la Versoix, atât de vizita la Beiuş, cât şi acest amănunt din drumul spre Şebiş. Regina Ana, cu prilejul vizitei de la Beiuş, a discutat o vreme cu soţia- care vorbeşte franceză, într-o încăpere din Primăria Beiuş”, își amintește acesta.

În 2010, familia Mlendea a fost în vizită acasă la Regele Mihai. „A fost un moment extraordinar pentru noi. Vizita, conversaţiile au durat 45 de minute. Regina ne-a servit cu fursecuri, cu ceai, parcă acum văd- cu un bol de fructe. Regele a fost extrem de cordial, era extrem de prompt în traduceri pentru Majestatea Sa Regina Ana”.