Cine a învins-o pe Elena Udrea la concursul Miss Adolescenţa din 1991 FOTO INEDIT

La doar 17 ani, Elena Udrea a gustat amărăciunea la Miss Adolescenţa '91, atunci când nu doar că a fost huduită, ci a şi pierdut "coroniţa" şi chiar podiumul. Cea care învins-o este Dana Dumitrescu, actriţă la Teatrul de Stat din Constanţa, transmite ro.celebrity.yahoo.com.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 12:36

În 1991, Elena Udrea a obţinut doar o simplă menţiune la Miss Adolescenţa 1991 şi din orgoliu nici măcar nu şi-a ridicat premiul.

Cea care a învins a fost Dana Dumitrescu, o buzoiancă în vârstă de 17 ani.

Dana Dumitrescu a primit titlul de Miss la doar 17 aniMiss Adolescenţa 1991 a dus mai departe sex-appealul şi charisma şi a ales să dea la Facultatea de Teatru, pe care a absolvit-o în 1999.

În 2004 s-a stabilit la Constanţa, unde a profesat atât ca actriţă la Teatrul de Stat, cât şi asistent de regie şi pedagog la Universitatea Ovidius.

În prezent, Dana Dumitrescu este director artistic al Teatrului de Stat din Constanţa.

„Nu ştiu să refuz un rol, toate mă provoacă, şi din fiecare colaborare cu regizori, scenografi, actori ai ceva de câştigat”, spunea Dana acum câţiva ani pentru presa locală.

Actriţa este căsătorită, din anul 2005, cu Cristian Zgabercea, director al Direcţiei de Cultură din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.