Cine a lansat prima dată tema ofiţerului acoperit? Vocea Rusiei, în 2012. Face Băsescu jocurile Moscovei?

Tema ofiţerului acoperit a fost lansată prima dată de Vocea Rusiei, în decembrie 2012, imediat după alegerile parlamentare, câştigate de USL.

25 sept. 2014, 10:31
Cine a lansat prima dată tema ofiţerului acoperit? Vocea Rusiei, în 2012. Face Băsescu jocurile Moscovei?

Iata ce spunea Vocea Rusiei pe 10 decembrie 2012 (a doua zi dupa alegeri):

„Într-un timp foarte scurt se va vedea dacă preşedintele va utiliza această „opţiune nucleară”. Preşedintele poate încerca să demonstreze, cu documente mai mult sau mai puţin credibile, faptul că Victor Ponta ar fi un agent acoperit din cadrul unui serviciu secret, făcându-l astfel incompatibil cu funcţia de premier”.

La doi ani dupa aparitia acestor zvonuri pare ca Traian Basescu pune in aplicare scenariul anuntat de Vocea Rusiei.

Scenariul speculat azi de presa portocalie (Hotnews& co), de analistii apropiati de Basescu (gen Lazaroiu) sau de de purtatorii de mesaj ai lui Iohannis (Ludovic Orban) este cel anuntat din 2012 de Vocea Rusiei!

Amintim in context faptul ca tocmai candidatul sustinut de Basescu, conform propriilor declaratii, pentru turul 2, Klaus Iohannis, a spus intr-o recenta declaratie ca Romania trebuie sa isi imbunatateasca relatia cu Rusia si ca nu vede cu ochi buni demersurile continuarii actiunilor de independenta energetica (acesta a afirmat ca este nevoie in continuare de importuri si ca explorarile de surse noi de gaze nu trebuie continuate).