Cine a scris de fapt documentul scandalos de la Guvern pentru susținerea lui Cîțu în campania PNL. Avem dovada scrisă!

Florin Cîțu a cerut dovezi de la prima oră despre veridicitatea documentului apărut în presă și care conține, sub antetul Guvernului, indicații pentru partid.

20 iul. 2021, 18:33
Cine a scris de fapt documentul scandalos de la Guvern pentru susținerea lui Cîțu în campania PNL. Avem dovada scrisă!

Cine a scris de fapt documentul scandalos de la Guvern pentru susținerea lui Cîțu în campania PNL.  Astfel, una dintre probele clare este chiar semnătura electronică a documentului de tip word, care aparține Mioarei Costin, consilier de stat la Cancelaria Premierului.

Cine a scris de fapt documentul scandalos de la Guvern pentru susținerea lui Cîțu în campania PNL

Mioara Costin a fost numită în funcție în 22 aprilie. Punctajul pentru partid a fost transmis într-un document care poartă antetul guvernului, cu mențiunea ”Cancelaria Prim-ministrului – Consilier de Stat”. Titlul documentului este ”Linii de comunicare pentru liderii PNL”.

Florin Cîțu a negat marți orice legătură cu documentul trimis de un consilier guvernamental, cu antetul guvernului, către liderii de partid. El a spus că nu cunoaște documentul, că nu l-a văzut, că nu a fost înregistrat la cancelaria premierului și a pus la îndoială autenticitatea lui. Invitat să comenteze declarația lui Ludovic Orban, care a cerut plecarea sa de la guvern, Cîțu a spus că ”dl. Orban trebuie să vină cu dovezi că e adevărat. Cine spune că sunt documente reale, să vină cu dovezi, să demonstreze”.

Cristian Vasilcoiu i-a transmis premierului Florin Cîțu cine este persoana care a scris documentul privind strategia de comunicare din tabăra Cîțu, pentru alegerile interne din PNL. După ce premierul Florin Cîțu a declarat că, de 5 ani, își face singur comunicarea, Vasilcoiu a publicat un print-screen potrivit căruia circulară apărută în spațiul public ar fi redactată de fosta jurnalistă Mioara Costin, numită consilier de stat la Cancelaria premierului.

”Cîțule, uite de cine e scris documentul!Că tot cereai probe!”, a scris Vasilcoiu pe Facebook.

Cristian Vasilcoiu a mai revenit cu o postare în care transmite că: ”Așa cum poza cu Orban chefuind nu mi-au dat-o nici Dancă și nici Stroe, tot așa documentul cu antet de la Cîțu nu mi-a fost dat nici de Epure și nici de Mioara Costin!

Calmați-vă și nu mai faceți vânătoare de vrăjitoare!”

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, marți, întrebat despre un document cu antetul Guvernului transmis de echipa lui Florin Cîțu în care se stabilesc linile de comunicare ale candidatului pentru șefia PNL, că „cine a hotărât să folosească resurse publice (…) în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”. Orban l-a criticat pe premierul Cîțu și pentru întâlnirile pe care le are cu primarii din țară la Guvern.

„Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document și cine a hotărât să folosească resurse publice, funcționari sau demnitari plătiți din bani publici, în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria.”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta s-a referit la un document transmis în PNL, cu antetul Guvernului, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL. Potrivit documentului consultat de Digi24.ro, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”. De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între „team orban si echipa câstigatoare.”

Citeşte şi: Florin Cîțu infirmă neconvingător că face campanie în PNL cu resursele Guvernului: Domnul Orban să vină cu dovezi
 

 

 

 


loading...
Partenerii noștri