Cine aduce banii în familia Laufer. Alina a dezvăluit ce fel de tată este Ilan: „Baie le face numai el, se joacă cu ei. Avem o rutină”

Alina Laufer recunoaște că soțul său, Ilan Laufer, aduce toți banii în casă. Construiți pe încredere și determinare, ce doi se organizează de minune.

22 iun. 2023, 17:43
Cine aduce banii în familia Laufer. Alina a dezvăluit ce fel de tată este Ilan: „Baie le face numai el, se joacă cu ei. Avem o rutină”
Cine aduce banii în familia Laufer. Alina a dezvăluit ce fel de tată este Ilan Laufer: „Baie le face numai el, se joacă cu ei. Avem o rutină”

Alina Laufer a dezvăluit cum funcționează lucrurile în familia ei, formată alături de Ilan. Aceasta a avut o perioadă extrem de dificilă după ce s-a despărțit de primul ei soț, Jorge. Din fericire acest episod negru din viața ei a trecut, iar vedeta a reușit să își găsească iubirea în brațele lui Ilan Laufer.

Citește și: Cum au reușit să slăbească Alina și Ilan Laufer 12 kilograme. Ce alimente consumă acum ca să se întrețină în formă

Soțul acesteia este politician, iar situația lor financiară nu este deloc rea. Chiar Alina a recunoscut că el este cel care întreține întreaga familie. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013, iar de atunci au mariaj extraordinar de fericit. Cei doi își împart foarte clar sarcinile. Ilan Laufer este cel care aduce banii în casă, însă acest lucru nu înseamnă că nu acordă  timp și copiilor.

Cu toate că situația financiară permite angajarea unei bone, mai ales pentru că cei doi au și doi gemeni cu vârste destul de fragede, Alina și Ilan au decis că este mai bine pentru toți să își crească singuri copiii.

„Eu mă ocup de tot ce înseamnă partea administrativă în casă, de cumpărături, de plătit facturi, de mâncare, de copii de dimineața. Îi trezesc, îi pieptăn, îi îmbrac etc. Ilan se ocupă să fie bani pentru a plăti facturile și aprovizionarea și etc. Dimineața el se trezește și primul lucru sare din pijamale și duce câinele afară cât timp eu mă ocup de copii. Seara, la fel, când venim fiecare de la treburi, după amiaza, luăm copiii de la grădiniță. Eu le dau de mâncare, Ilan se joacă cu ei, în acest timp eu mă pregătesc să mergem împreună în parc. Baie le face numai el, dar când ies din baie devin din nou responsabilitatea mea: uscat pe păr, spălat pe dinți. Avem o rutină și o disciplină bine pusă la punct. Altfel n-am face față.”, a spus Alina, potrivit Unica.

Alina Laufer e mama a trei copii. Pe Karina, fiica cea mare, o are din căsnicia cu Jorge, iar pe gemeni din mariajul cu Ilan Laufer, care e politician. Vedeta a recunoscut că nu e ușor cu trei copii, însă alături de soțul ei a pus la punct un program strict.Micuții merg la creșă, unde se joacă, dar, din păcate, se și îmbolnăvesc rapid.

„Sunt bine, sunt la creșă, iau toate bolile posibile și imposibile. Cea mică a făcut acum varicelă, ne așteptăm și la băiat, în câteva zile să pornească boala. Dar sunt foarte energici, sunt foarte perspicace. Ea știe tot, vorbește foarte mult. Eu i-am spus lui Ilan să ne bucurăm de perioada în care nu vorbesc (râde – n.r.), în același timp este ceva deosebit să ai gemeni. Este o experiență unică. Te bucuri de viață mult mai mult’, a spus ea.

Totodată, ea a și dezvăluit cum reușește să se organizeze cu copiii. Soțul e cel care o ajută mereu.

„Noi nu petrecem tot timpul împreună pentru că Ilan este genul de persoană care nu stă foarte mult la birou. El aleargă în toate părțile, este foarte mobil. Noi oricum tot timpul liber îl petrecem împreună, n-avem o secundă de liniște separat pentru că trebuie să fim cu copiii. Noi nu avem nici bone, nici bunici care să fie implicați foarte mult în creșterea lor. Nu ne-am gândit la bonă. Nu e o variantă pentru noi. Ne place să fim alături de copii și să fim noi cei care le oferim educația atât de necesară. Cei 7 ani de acasă vrem să-i capete de la noi’, a zis ea.

Citește și: Cum se descurcă Alina Laufer cu gemenii: „Totul este mult mai greu. Daca mă apucă vreo depresie, fac puțină ordine”