CINE conduce, de fapt, lumea încă din 1945. Ce le-a povestit Edward Snowden ruşilor

Edward Snowden a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi incontestabile că extratereștrii există, dar și despre faptul că America este condusă de la mijlocul secolului trecut de o rasă de extratereștri. Aceste informații au ajuns în presă după ce agenția iraniană de știri Fars a preluat de pe site-ul whatdoesitmean.com această știre.

RomaniaTV.net
13 oct. 2014, 09:22
CINE conduce, de fapt, lumea încă din 1945. Ce le-a povestit Edward Snowden ruşilor

Potrivit documentelor, puterea în SUA nu este deținută de actualele autorități, ci de o specie de extratereștri. Documentele dezvăluite de Snowden dovedesc legătura SUA-extratereștri-Hitler, care paralizează Rusia.

Sursa citată afirmă că SUA a fost condusă de un guvern din umbră, încă din 1945. Acești extratereștrii au devenit forța secretă din spatele guvernului american, ei având o bază în Nevada. Acest guvern din umbră a condus și Germania nazistă.În afara acestei informații, se mai spune că extratereștrii au vizitat de mii de ani planeta noastră și că există mai multe tipuri de extratereștri, printre care și Tall Whites care lucrează pentru US Air Force din Nevada. 

Apariţii demonice pe Muntele Sfânt Athos. Poveşti despre cum încercă diavolul să corupă călugării

Începând cu 2011, în SUA și Canada au fost auzite sunete bizare, pentru care nu există încă o explicație. Vibrațiile puternice, zgomote, țipete, toate acestea au dus cu gândul la fenomenul OZN și la eventuale baze subterane ale extratereștrilor, aflate în Canada dar mai ales în SUA.

Documentele arată că programele derulate prin NSA prevăd în mod clar instrumentele și metodele prin care extratereștrii conduc lumea, agenda lor secretă țintind dominația globală. Premierul britanic, David Cameron a amenințat cu acțiuni în instanță pe ziariștii de la The Guardian, în cazul în care aceștia continuă să publice documente de la Snowden. El a spus că aceste documente pot afecta siguranța de stat a multor țări.