Cine conduce, de fapt, Rapidul? Diana Şucu participă la şedinţele conducerii şi evaluează jucătorii

Soţia lui Dan Şucu, Diana Şucu, pare a fi o parte importantă a conducerii Rapidului, aceasta fiind prezentă, alături patronul echipei, la mai multe meciuri pe teren propriu, inclusiv la umilinţa suferită pe Giuleşti împotriva lui Petrolul.

16 aug. 2023, 11:17
Cine conduce, de fapt, Rapidul? Diana Şucu participă la şedinţele conducerii şi evaluează jucătorii

Cuplul format din Diana şi Dan Şucu a cântat imnul alături de suporteri, s-a distrat în atmosfera frumoasă dinaintea jocului cu „lupii galbeni”, dar starea bună le-a fost stricată de rezultatul final, 0-2. Ei au plecat de la stadion prin parcarea subterană, flancați de patru bodyguarzi, speriați fiind de nervozitatea pe care o manifestau spectatorii.

Surse din club au dezvăluit pentru Gsp că doamna Șucu e prezentă chiar și la discuțiile pe care soțul ei, celălalt acționar, Angelescu, și oamenii din conducerea executivă le au la sfârșitul meciurilor: „Uneori exprimă și opinii despre partidă, despre fotbaliști”.

A existat și o scenă în care Diana Șucu, obișnuită să fie implicată în discuțiile despre fotbal, a avut o replică pentru conducătorul unei rivale, la sfârșitul unei partide aprinse, în care oaspeții din Giulești contestaseră unele decizii ale arbitrilor.

Citeşte şi: Gigi Becali își face mausoleu la palat. Mitică Dragomir a dezvăluit planul patronului FCSB: „Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage”

„Da, dar și jucătorii ar trebui să reziste, să nu se mai vaite atât!” a fost replica „primei doamne” din Grant.

După apariţia informaţiei, publicată de sursa citată, Diana Şucu a oferit o primă reacţie pentru IAmSport.

„Singura implicare pe care pot spune că o am la Rapid este că mă ocup de fundația Mobexpert, iar prin intermediul fundației îi ajut pe băieți pe partea medicală. Spre exemplu, soția lui Papeau este însărcinată și a avut nevoie de un medic bun așa că am ajutat-o.

Chiar Papeau, când s-a accidentat, a avut nevoie de medici buni și atunci l-am ajutat. Nu pot eu să emit păreri despre jocul echipei, Doamne ferește!”, a afirmat Diana Șucu.

Citeşte şi: Un tânăr hocheist rus, jucător în Canada, a murit la un an jumătate după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier