Cine e bărbatul cu care Simona Halep se află în vacanţă la Atena. Prima reacţie a sportivei: „Un milion de motive pentru a zâmbi şi a râde”

Simona Halep, care aşteaptă decizia în cazul de dopaj, a plecat din nou din țară, pentru câteva zile, alegând ca destinație Atena, de unde a postat câteva fotografii pe rețelele sociale. Într-una dintre ele apare și un tânăr lângă ea, care zâmbește fericit

03 sept. 2023, 11:56
Cine e bărbatul cu care Simona Halep se află în vacanţă la Atena. Prima reacţie a sportivei: „Un milion de motive pentru a zâmbi şi a râde”
S-a aflat cine e bărbatul cu care Simona Halep se află în vacanţă la Atena

S-a aflat cine e bărbatul cu care Simona Halep se află în vacanţă la Atena. După divorţul de Toni Iuruc, Simona Halep a fost destul de discretă cu viaţa sa privată, dar acum a postat câteva fotografii pe rețelele sociale, iar într-una dintre ele apare alături de un tânăr.

Citeşte şi: Simona Halep, acuzată de dopaj de un celebru jurnalist român. „E la fel de nevinovată ca Lance Armstrong. Ce idoli sunt ăştia?”

„Când viața îți dă o sută de motive pentru a ceda și a plânge, arată-i că ai un milion de motive pentru a zâmbi și a râde”, a acris Simona Halep.

Conform ProSport, bărbatul din imagine pare a fi Arnaud Restifo, fostul sparring-partener, despre care se spune că ar avea o relație de dragoste cu Simona Halep.Pasionat de chitară, rezident în Statele Unite, la San Diego, Arnaud Restifo este licențiat în management sportiv și științe sociale. Originar din Nisa, Franța, unde a fost legitimat la Tennis Club de Falicon, Arnaud Restifo are un frate, Maxime, antrenor de tenis pregătit de Jean Francois Bachelot, fostul colaborator al lui Victor Hănescu de la Academia Mouratoglou.

Citeşte şi: Simona Halep a aflat decizia în cazul de dopaj. „Este teribil de dezamăgitor”

Zilele trecute, Simona Halep a dezmințit faptul că ar avea o relație cu Joao Monteiro, un alt francez, care a fost văzut în compania ei la Festivalul Nostalgia.