Simona Halep, acuzată de dopaj de un celebru jurnalist român. „E la fel de nevinovată ca Lance Armstrong. Ce idoli sunt ăştia?”

Simona Halep, suspendată provizoriu de anul trecut pentru dopaj, tocmai a primit vestea că decizia în cazul său a fost din nou amânată, deşi au au trecut mai bine de două luni de când a fost audiată de Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra.

02 sept. 2023, 09:35
Simona Halep, acuzată de dopaj de un celebru jurnalist român. „E la fel de nevinovată ca Lance Armstrong. Ce idoli sunt ăştia?”
Simona Halep, acuzată de dopaj de un celebru jurnalist român. "E la fel de nevinovată ca Lance Armstrong. Ce idoli sunt ăştia?"

Simona Halep, acuzată de dopaj de un celebru jurnalist român. Radu Banciu, jurnalist la Prima Sport, nu crede în nevinovăția spoertivei și a comparat-o pe Simona Halep cu celebrul ciclist american Lance Armstrong, poate cel mai mare trișor din istoria sportului.

Citeşte şi: Darren Cahill face acuzaţii grave în cazul de dopaj al Simonei Halep. „Detaliile vor ieşi în cele din urmă la iveală!”

„Simona Halep spune că ea a muncit, a trudit. E adevărat că ea era la menghină, asta ne deranja și pe noi. Trebuia să fie totuși într-un sport elegant, ținem minte fustița lui Chris Evert, a Martinei Hingis. Aveam altă imagine, nu măcelărie, nu menghină să fie sportul. Când te duci totuși la menghină există suspiciunea că e complicat să faci același lucru, să dai cu bâta aia în minge ca Jim Courier o dată pe săptămână într-un alt colț de lume. Era cam aceeași probabilitate să nu iei nimic ca aia a lui Lance Armstrong, care se ridica din șa și pornea cu motoreta cu 70 la oră pe o cățărare cu pantă medie de 11,5. Păi, cum era posibil? Și a doua zi avea 284 de kilometri numai de munte. De asta zic. Ce idoli sunt ăștia, despre ce discutăm? Nu ai, domnule, cum!”, a spus Radu Banciu.

Citeşte şi: Simona Halep, prima reacţie despre relaţia cu fostul tenismen Joao Monteiro. Presa portugheză: „Pentru asta l-a angajat!”

„Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, care era aşteptată săptămâna aceasta, va fi amânată în continuare. Acest lucru este teribil de dezamăgitor, deoarece am spus în mod constant că tot ceea ce cer este să fiu judecată. Este greu de explicat cât de mult m-au afectat şi mă afectează în continuare aceste întârzieri”, a scris Simona Halep, care nu a mai jucat de un an, de când a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022.