Deea Maxer radiază de fericire. A fost așteptată cu flori în miez de noapte: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”

Deea Maxer radiază de fericire. După ce fostul soț și-a refăcut viața, bruneta a recunoscut că a fost așteptată cu flori în miez de noapte, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii. Însă, a dezvăluit că este pregătită pentru o nouă relație.

25 apr. 2023, 14:32
Deea Maxer radiază de fericire. A fost așteptată cu flori în miez de noapte: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”
Deea Maxer radiază de fericire

Deea Maxer radiază de fericire. Bruneta a reușit să capteze atenția urmăritorilor săi de pe Instagram, după ce a publicat o fotografie în care apare într-o mașină, pe locul din dreapta, cu un buchet de lalele colorate în brațe.

Citește și: Dinu Maxer confirmă că are o nouă relație: „Nu este devreme să-mi refac viața”. Cum a reacționat Deea Maxer la aflarea veștii

Deea Maxer radiază de fericire

Mesajul postat a lăsat loc interpretărilor, iar fanii s-au dus cu gândul că trăiește o nouă poveste de dragoste. ”Afară plouă… cu iubire și lalele”.

Deea Maxer a mărturisit că a fost surprinsă de cineva cu un buchet de flori, după aproape o săptămână în care a fost plecată prin țară cu munca. Însă, nu a dezvăluit cine este cel care i-a oferit florile și dacă se află într-o nouă relație.

Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit. Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”, a spus Deea Maxer pentru Spynews.ro.

Cu cine locuiește Deea Maxer după divorț

Artista nu mai stă singură cu copiii. A slăbit 15 kilograme într-un an, după ce a avut o singură masă pe zi, lucru care nu este deloc sănătos. Din cauza stresului și a agitației din ultima perioadă, Deea Maxer a luat în greutate 5 kilograme și acum își dorește să își pregătească corpul pentru vară.

Am slăbit 15 kilograme într-un an. Am mâncat doar o dată pe zi și am mers la remodelare corporală. În ultimul timp însă, m-am îngrășat cinci kilograme. Din păcate, nu am mai continuat ce făceam înainte. Până la vară, vreau să-mi fac timp de sală, să am un corp perfect de plajă, în costum de baie”, a declarat Deea Maxer.

De când e o femeie singură, dansatoarea încearcă să își organizeze foarte bine programul, astfel încât să reușească să ducă la bun sfârșit tot ce și-a propus. Deea Maxer are trei joburi și pare că se descurcă de minune cu toate.

Încerc să mă împart între casă, gătit, treburi, copii. Am trei joburi, lucrez în mai multe domenii, în marketing și online, în social media, creație-conținut, am contracte de colaborare, de imagine. Sunt director la firma de cosmetice, mai sunt și spectacole”, a adăugat aceasta.