Deea Maxer radiază de fericire. A fost așteptată cu flori în miez de noapte: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”

Deea Maxer radiază de fericire. După ce fostul soț și-a refăcut viața, bruneta a recunoscut că a fost așteptată cu flori în miez de noapte, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii. Însă, a dezvăluit că este pregătită pentru o nouă relație.
Alina Costache
25 apr. 2023, 14:32
Deea Maxer radiază de fericire. A fost așteptată cu flori în miez de noapte:
Deea Maxer radiază de fericire

Deea Maxer radiază de fericire. Bruneta a reușit să capteze atenția urmăritorilor săi de pe Instagram, după ce a publicat o fotografie în care apare într-o mașină, pe locul din dreapta, cu un buchet de lalele colorate în brațe.

Citește și: Dinu Maxer confirmă că are o nouă relație: „Nu este devreme să-mi refac viața”. Cum a reacționat Deea Maxer la aflarea veștii

Deea Maxer radiază de fericire

Mesajul postat a lăsat loc interpretărilor, iar fanii s-au dus cu gândul că trăiește o nouă poveste de dragoste. ”Afară plouă… cu iubire și lalele”.

Deea Maxer a mărturisit că a fost surprinsă de cineva cu un buchet de flori, după aproape o săptămână în care a fost plecată prin țară cu munca. Însă, nu a dezvăluit cine este cel care i-a oferit florile și dacă se află într-o nouă relație.

Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit. Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”, a spus Deea Maxer pentru Spynews.ro.

Cu cine locuiește Deea Maxer după divorț

Artista nu mai stă singură cu copiii. A slăbit 15 kilograme într-un an, după ce a avut o singură masă pe zi, lucru care nu este deloc sănătos. Din cauza stresului și a agitației din ultima perioadă, Deea Maxer a luat în greutate 5 kilograme și acum își dorește să își pregătească corpul pentru vară.

Am slăbit 15 kilograme într-un an. Am mâncat doar o dată pe zi și am mers la remodelare corporală. În ultimul timp însă, m-am îngrășat cinci kilograme. Din păcate, nu am mai continuat ce făceam înainte. Până la vară, vreau să-mi fac timp de sală, să am un corp perfect de plajă, în costum de baie”, a declarat Deea Maxer.

De când e o femeie singură, dansatoarea încearcă să își organizeze foarte bine programul, astfel încât să reușească să ducă la bun sfârșit tot ce și-a propus. Deea Maxer are trei joburi și pare că se descurcă de minune cu toate.

Încerc să mă împart între casă, gătit, treburi, copii. Am trei joburi, lucrez în mai multe domenii, în marketing și online, în social media, creație-conținut, am contracte de colaborare, de imagine. Sunt director la firma de cosmetice, mai sunt și spectacole”, a adăugat aceasta.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!